• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Pieņemot jaunās Satversmes tiesas tiesneses zvērestu un tiekoties ar Satversmes tiesas tiesnešiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 18.08.2011., Nr. 129 https://www.vestnesis.lv/ta/id/234644

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Tiekoties ar Satversmes tiesas un Augstākās tiesas priekšsēdētājiem

Vēl šajā numurā

18.08.2011., Nr. 129

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Pieņemot jaunās Satversmes tiesas tiesneses zvērestu un tiekoties ar Satversmes tiesas tiesnešiem

Vakar, 17.augustā, Valsts prezidents Andris Bērziņš Rīgas pilī pieņēma Sanitas Osipovas zvērestu un tikās ar Satversmes tiesas tiesnešiem.

Sanita Osipova

Dzimusi 1968.gadā Rīgā.

Izglītība: No 1986. līdz 1991.gadam studējusi LVU Juridiskajā fakultātē, no 1992.gada – studijas LU Juridiskās fakultātes doktorantūrā tiesību zinātņu nozarē. 1998.gadā aizstāvējusi disertāciju "Lībekas pilsētas tiesības un to ietekme Hanzas savienības pilsētās", iegūstot tiesību doktora zinātnisko grādu.

Darba gaitas: No 1991. līdz 2001.gadam strādājusi Latvijas Universitātes Juridiskās fakultātes Tiesību teorijas un politisko zinātņu katedrā par asistenti, lektori un docenti. No 1998. līdz 1999.gadam bijusi Biznesa augstskolas "Turība" Tiesību katedras vadītāja un docente, no 1999. līdz 2001. gadam – Biznesa augstskolas "Turība" Tiesību juridiskās fakultātes dekāne un asociētā profesore. Kopš 2001.gada – Latvijas Universitātes Juridiskās fakultātes Tiesību teorijas un vēstures katedras vadītāja, asociētā profesore, kopš 2007.gada – profesore.

2011.gada 14.jūlijā Saeimā apstiprināta Satversmes tiesas tiesneses amatā.

Pēc LETA ziņām

Vakar, 17.augustā, Valsts prezidents Andris Bērziņš kopā ar Satversmes tiesas tiesnešiem (attēlā no kreisās) – Kristīni Krūmu, Kasparu Balodi, Sanitu Osipovu, Satversmes tiesas priekšsēdētāju Gunāru Kūtri, priekšsēdētāja vietnieci Aiju Brantu un tienesi Uldi Ķini

Foto: VPK

 

 

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!