• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par sakaru viesabonēšanas tarifiem ar Krieviju. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 23.08.2011., Nr. 131 https://www.vestnesis.lv/ta/id/234829

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par vardarbības pārtraukšanu Sīrijā

Vēl šajā numurā

23.08.2011., Nr. 131

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par sakaru viesabonēšanas tarifiem ar Krieviju

Pēc augustā notikušajām Baltijas valstu un Krievijas Federācijas pārstāvju sarunām Satiksmes ministrija (SM) ir sākusi izstrādāt saprašanās memorandu par viesabonēšanas tarifu samazināšanu ar Krievijas Federāciju.

SM Sakaru departamenta direktors E.Beļskis un Krievijas Federācijas Sakaru un masu saziņas ministrijas Starptautiskās sadarbības departamenta direktors A.Muhanovs apsprieda jautājumu par abu valstu mobilo sakaru viesabonēšanas tarifu samazināšanu un vienojās par jautājuma turpmāku izskatīšanu un konsultācijām ar mobilo sakaru operatoriem. Latvijas mobilo sakaru operatori konceptuāli atbalsta sarunu sākšanu.

“No šāda memoranda noslēgšanas un mobilo sakaru operatoru savstarpējas sadarbības ieguvēji būs visi Latvijas mobilo sakaru lietotāji, kas apmeklē Krievijas Federāciju darba jautājumos vai atpūtā,” norāda Sakaru departamenta direktors E.Beļskis.

SM un Elektronisko sakaru direkcijas pārstāvji piedalījās sarunās ar Krievijas Federācijas Sakaru un masu saziņas ministrijas delegāciju par 790–862 MHz frekvenču joslas jeb ciparu dividendes lietošanu un parakstīja vienošanos par tās nosacījumiem.

Satiksmes ministrijas Komunikācijas nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!