• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ārlietu ministrs: Par Materiālās palīdzības fonda izveidi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 26.08.2011., Nr. 134 https://www.vestnesis.lv/ta/id/235026

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Kultūras ministre: Tiekoties ar Operas arodbiedrību pārstāvjiem

Vēl šajā numurā

26.08.2011., Nr. 134

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ārlietu ministrs: Par Materiālās palīdzības fonda izveidi

Ārlietu ministrs Ģirts Valdis Kristovskis atkārtoti virzīs valdības sēdei Ārlietu ministrijas priekšlikumu par Materiālās palīdzības fonda izveidi. Šāds fonds atvieglos Latvijas valstij sniegt palīdzību ārvalstīs problēmās nonākušiem Latvijas valstspiederīgajiem. Šis priekšlikums ir par kārtību, kādā tiktu sniegta materiālā palīdzība personām, kurām ir Latvijas pase un kuras nonākušas ārkārtas situācijā ārvalstīs. Ministru kabinetā šo ziņojumu varētu izskatīt 6.septembrī.

“Ja šāds palīdzības fonds būtu savulaik ticis izveidots, tad 23. un 24.augustā Londonā ārkārtas situācijā nonākušajai Latvijas bērnu grupai būtu bijis iespējams palīdzēt ātrāk un efektīvāk,” norādīja Ģ.V.Kristovskis. “Šajā situācijā Latvijas vēstniecības Lielbritānijā darbinieki bija uzdevuma augstumos, un ārkārtas situācija tika veiksmīgi atrisināta. No sirds pateicos viņiem visiem, kā arī pašvaldībām un tiem cilvēkiem Latvijā, kuri bija gatavi materiāli palīdzēt. Kopīga darba rezultātā Londonā vēl palikušajiem bērniem pagājušajā naktī tika nodrošināta naktsmītne, viņi tika paēdināti un šorīt ar rīta reisu nogādāti mājās,” uzsvēra ārlietu ministrs.

Ārlietu ministrijas Preses un informācijas nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!