• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Tiekoties ar Latvijas vēstnieku NATO. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 30.08.2011., Nr. 135 https://www.vestnesis.lv/ta/id/235112

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Latvijas prezidents – sveicot Igaunijas prezidentu

Vēl šajā numurā

30.08.2011., Nr. 135

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Tiekoties ar Latvijas vēstnieku NATO

25.augustā Valsts prezidents Andris Bērziņš Rīgas pilī tikās ar Latvijas Republikas ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Ziemeļatlantijas līguma organizācijā (NATO) Māri Riekstiņu, lai apspriestu Latvijas prioritātes šajā aliansē.

Valsts prezidents ar vēstnieku pārrunāja NATO aktualitātes un darbību pēc Lisabonas samita, īstenojot alianses jauno stratēģisko koncepciju, kā arī jautājumu, kas skar militāro misiju Afganistānā saistībā ar pārejas posmu, kura dēļ līdz 2014.gadam atbildību par valsts iekšējo drošību plānots nodot afgāņu spēkiem.

M.Riekstiņš tikšanās laikā informēja par Valsts prezidenta vizītes ietvaros Briselē paredzēto un apstiprināto tikšanos ar NATO ģenerālsekretāru Andersu Fogu Rasmusenu, izskatot arī plānotās sarunas galvenos tematus.

Valsts prezidents A.Bērziņš Briseli apmeklēs no 12. līdz 13.septembrim. Pašlaik vizītes laikā apstiprinātas arī tikšanās ar Eiropas Komisijas prezidentu Žozē Manuelu Barrozu un Eiropadomes priekšsēdētāju Hermanu van Rompuju.

Valsts prezidenta preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!