• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ārlietu ministrs: Par Lībijas Nacionālās pārejas padomi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 30.08.2011., Nr. 135 https://www.vestnesis.lv/ta/id/235113

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Sveicot I.Radeviču ar bronzu Pasaules čempionātā

Vēl šajā numurā

30.08.2011., Nr. 135

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ārlietu ministrs: Par Lībijas Nacionālās pārejas padomi

Atzīmējot Lībijas opozīcijas spēku panākumus cīņā pret diktatora Kadafi spēkiem, ārlietu ministrs Ģirts Valdis Kristovskis norāda, ka Latvija tuvākajā laikā varētu lemt par Lībijas Nacionālās pārejas padomes (LNPP) atzīšanu par leģitīmu Lībijas tautas interešu pārstāvi līdz Lībijas pagaidu valdības izveidošanai.

“Pēc uzvaras pār Kadafi režīmu Lībijas Nacionālo pārejas padomi sagaida nopietns darbs. LNPP būs jāīsteno visaptverošs un plaši pārstāvēts demokratizācijas process, vienlaikus jārūpējas par iedzīvotāju drošību un jānodrošina pamatpakalpojumi. Mēs arī sagaidām, ka šo darbu konsekventi turpinās Lībijas pagaidu valdība pēc tās izveidošanas,” uzsver ministrs.

Starptautiskajai sabiedrībai ir jāsniedz atbalsts Lībijas valsts atjaunošanas un demokratizācijas procesos, turklāt šai iesaistei jābalstās uz Lībijas tautas noteiktajām vajadzībām un prioritātēm. Latvija līdz šim ir atbalstījusi ES un citu starptautisko institūciju centienus panākt Lībijas demokratizāciju un būs aktīva šajā jomā arī turpmāk.

Ārlietu ministrijas Preses un informācijas nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!