• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta Komitejas 12.aprīļa sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 13.04.1999., Nr. 111 https://www.vestnesis.lv/ta/id/23527

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru prezidenta rīkojums Nr.129

Par Ministru prezidenta 1999.gada 29.marta rīkojuma Nr.123 "Par kultūras ministra vietas izpildītāju" atzīšanu par spēku zaudējušu

Vēl šajā numurā

13.04.1999., Nr. 111

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru kabineta Komitejas 12.aprīļa sēdē

Akceptēts noteikumu projekts "Noteikumi par kārtību, kādā kompensējami izceļošanas izdevumi personām, kas izbrauc no Latvijas Republikas". Šie noteikumi regulēs izdevumu kompensāciju personām, kuras izbrauc no Latvijas Republikas uz pastāvīgu dzīvi ārvalstīs. Tie noteiks kārtību, kādā tiek iegūti naudas līdzekļi izceļošanas pabalstu piešķiršanai, kārtību, kādā tiek iesniegti un izskatīti pieteikumi par izceļošanas pabalstu piešķiršanu un kārtību, kādā tiek piešķirti un izsniegti izceļošanas pabalsti. Paredzams, ka noteikumi stāsies spēkā 2001. gada 1.janvārī.

Akceptēts grozījumu projekts likumā "Par dzīvokļa īpašumu". Projekts paredz, ka dzīvokļa īpašnieks ir izliekams no dzīvokļa, kuru tiesu izpildītāji pārdod izsolē par komunālo pakalpojumu un mājas uzturēšanas maksājumu parādiem.

Akceptēts likumprojekts "Par 1976.gada konvenciju par atbildības ierobežošanu attiecībā uz jūras prasībām (LLMC 1976)".

Akceptēts noteikumu projekts "Noteikumi par Tukuma rajona Zantes pagasta un Kandavas novada administratīvās robežas grozīšanu".

Komiteja akceptēja noteikumu projektu "Noteikumi par Madonas rajona Cesvaines pilsētas administratīvās robežas grozīšanu".

Akceptēts likumprojekts "Sēklu un stādāmo materiālu aprites likums". Šī likuma mērķis ir radīt tiesisko pamatu sēklu apritei un noteikt kārtību, kādā tiek veikta sēklu audzēšana, sagatavošana, saiņošana, tirdzniecība, kā arī šķirņu un sēklu kvalitātes kontrole. Paredzams, ka Ministru kabinets noteiks kultūraugu grupas un sugas, uz ko tiks attiecināms šis likums.

Valdības preses departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!