• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Pēc tikšanās ar Ministru prezidentu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 1.09.2011., Nr. 137 https://www.vestnesis.lv/ta/id/235271

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursi

Vēl šajā numurā

01.09.2011., Nr. 137

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Pēc tikšanās ar Ministru prezidentu

Valsts prezidents Andris Bērziņš: Labdien! Šodienas pamatjautājums, kā jau jūs visi varat iedomāties, – apspriedām "airBaltic" situāciju, un tas būs nākamās nedēļas valdības sēdes jautājums. Es tikai varu droši apgalvot, ka valdība vienoti šo jautājumu risina un noteikti nonāks pie konkrēta rezultāta.

Es jūs vēl gribētu apsveikt ar 1.septembri un novēlēt visiem, ka mācīties mums katram nekad nav par vēlu.

Jautājums: Sakiet, lūdzu, šodien "Diena" raksta par to, ka "airBaltic" vajadzētu ieguldīt 170 miljonus latu. Ko jūs par to domājat, un kāpēc valsts nevar pārdod akcijas Flikam vai jebkuram citam?

Valsts prezidents: Tas būs jautājums tieši nākamotrdienas valdības sēdē, lai izvērtētu situāciju un novērtētu, kādā veidā rīkoties. Acīmredzot, jāprasa avīzei, kur tai tik precīza informācija, ka tā par 170 miljoniem kaut ko grib pārdot. Viņiem varbūt ir kaut kādi kanāli, ka viņi var palīdzēt valdībai.

Jautājums: Vai jums ir kāds savs viedoklis, ko darīt ar "airBaltic"?

Valsts prezidents: Mani dzīve ir mācījusi neizteikt viedokli par tām lietām, kur es skaidri neredzu, ko tas nozīmē. Es ceru, ka valdībai būs pietiekami daudz informācijas, lai tā varētu novērtēt.

Valsts prezidenta preses dienesta preses iespējas transkripts pēc Valsts prezidenta Andra Bērziņa tikšanās ar Ministru prezidentu Valdi Dombrovski 31.augustā

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!