• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru prezidents: (turpinājums). Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 14.04.1999., Nr. 112/113 https://www.vestnesis.lv/ta/id/23546

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par attīstības valstīm. Šodien un rīt

Vēl šajā numurā

14.04.1999., Nr. 112/113

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru prezidents:

— pasniedzot naudas prēmijas ugunsdzēsējiem

Vakar, 12.aprīlī, Ministru prezidents Vilis Krištopans Ministru kabineta Zaļajā zālē pasniedza naudas prēmijas Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta darbiniekiem.

Par operativitāti, glābjot cilvēkus ugunsgrēkā, ar 200 latu naudas prēmiju tika apbalvots Ēriks Brencis, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta kaprālis, Ogres nodaļas ugunsdzēsējs; Andrejs Dovnarovičs, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta kaprālis, Jelgavas brigādes ugunsdzēsējs; Karims Hasanovs, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta kaprālis, Jelgavas brigādes ugunsdzēsējs; Artis Veinbergs, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta kaprālis, Ventspils brigādes nodaļas komandieris; Sandis Vilcāns, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta kaprālis, Ventspils brigādes ugunsdzēsējs; Arnis Voicišs, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta virsnieka vietnieks, Ogres nodaļas vada komandieris.

Iekšlietu ministrijai līdzekļi naudas prēmijas izmaksām tiek piešķirti no Finansu ministrijas līdzekļiem neparedzētiem gadījumiem.

— tiekoties ar ES vēstnieku Latvijā

Vakar, 12. aprīlī, Ministru prezidents Vilis Krištopans tikās ar Eiropas Savienības vēstnieku Latvijā Ginteru Veisu.

Tikšanās gaitā pārrunāti jautājumi, kas saistīti ar V.Krištopana gaidāmo vizīti Beļģijā un tikšanos ar Eiropas Komisijas amatpersonām laikā no 20. līdz 22.aprīlim.

V.Krištopans informēja vēstnieku par ekonomiskās attīstības rādītājiem, kā arī jautājumiem, kas saistīti ar sabiedrības integrāciju Latvijā. Tika pārrunāta Eiropas kustības Latvijā darbība un sabiedrības informācijas stratēģija Eiropas Savienības jautājumos.

Sarunā ar Ministru prezidentu G.Veiss interesējās par valsts valodas likumprojektu, privatizācijas gaitu valstī un valdības deklarācijā iecerēto darbību izpildi. Vēstnieks atzinīgi novērtēja mūsu valsts progresu, un abas amatpersonas izteica pieņēmumu, ka Latvija varētu tikt uzaicināta uz sarunām par iestāšanos ES jau šā gada beigās Helsinku sanāksmes laikā.

Vizītes nobeigumā G.Veiss informēja Ministru prezidentu par to, kāda varētu būt Eiropas Komisijas nozīmētā prezidenta Romāno Prodi apstiprināšanas gaita.

— parakstot rīkojumu par darba grupas izveidi

Ministru prezidents Vilis Krištopans 1999.gada 12.aprīlī izdevis rīkojumu par darba grupas izveidi, kura saskaņā ar Ministru kabineta 1999.gada 23.marta sēdes lēmumu veiks konceptuāla jautājuma izstrādi par valsts institūciju darbību intelektuālā īpašuma aizsardzības jomā. Par darba grupas vadītāju nozīmēts Zigrīds Aumeisters, Latvijas Republikas Patentu valdes direktors. Darba grupai uzdots izstrādāt un tieslietu ministram noteiktā kārtībā līdz 1999.gada 15.oktobrim iesniegt Ministru kabinetā konceptuālo jautājumu par valsts institūciju darbību intelektuālā īpašuma aizsardzības jomā.

Valdības preses departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!