• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Izraksts no Muitas tarifu padomes sēdes protokola Nr.18. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 4.05.1993., Nr. 20 https://www.vestnesis.lv/ta/id/235783

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ekonomisko reformu ministrijas pavēle Nr.75

Par grozījumu izdarīšanu privatizējamo un neprivatizējamo valsts īpašuma objektu (uzņēmumu) sarakstos

Vēl šajā numurā

04.05.1993., Nr. 20

PAR DOKUMENTU

Veids: protokola izraksts

Numurs: 18

Pieņemts: 21.04.1993.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Izraksts no Muitas tarifu padomes sēdes protokola Nr.18

1993.gada 21.aprīlī


2.§

Muitas tarifu padome nolemj:

1. Līdz 1993.gada 30.jūnijam nepiemērot ievedmuitu izejmateriāliem, komplektējošām detaļām, iekārtām, to rezerves daļām un instrumentiem, kurus Latvijas Republikas ražošanas uzņēmumi saņem produkcijas ražošanai.

2. Ražošanas uzņēmumu sastādītajos to preču sarakstos, kurām nav piemērojama ievedmuita, jānorāda preces kods, nosaukums un valsts, no kuras prece tiek ievesta.

Saraksta beigās uzņēmuma vadītājam ar savu parakstu jāapliecina, ka sarakstā minētie ražošanai paredzētie izejmateriāli, komplektējošās detaļas, iekārtas, to rezerves daļas vai instrumenti tiks pārdoti vai citādā veidā realizēti.

3. Minēto preču saraksti jāapstiprina attiecīgās nozares ministram vai ministra vietniekam, un tie iesniedzami Muitas departamenta iestādēm izmantošanai darbā, bet šo sarakstu kopijas izsniedzamas Muitas tarifu padomei zināšanai.

4. Minētie izejmateriālu, komplektējošo detaļu, iekārtu, to rezerves daļu un instrumentu saraksti pēc saskaņošanas apstiprināšanas) ar attiecīgās nozares ministru vai ministra vietnieku uzskatāmi par pamatojumu ievedmuitas nepiemērošanai šajos sarakstos norādītajām precēm.

5. Ja no ievedmuitas atbrīvotos izejmateriālus, komplektējošās detaļas, iekārtas, to rezerves daļas un instrumentus izmanto citiem mērķiem nekā tiem, par kuriem ir paredzēti ievedmuitas atvieglojumi, iestājas atbildība saskaņā ar Latvijas Republikas Muitas kodeksu.

3.§

Muitas tarifu padome nolemj līdz 1993.gada 31.decembrim papildināt ar Lietuvas Republiku to valstu sarakstu, ar kurām noslēgti starpvalstu tirdzniecības līgumi vai kurām paredzēti tirdzniecības atvieglojumi.

4.§

Muitas tarifu padome informē, ka, ņemot vērā dzīvnieku slimību izplatību Eiropas valstīs, ar 1993.gada 10.aprīli Polijas valdība uz laiku ir aizliegusi Polijā ievest (arī pārvietot tranzītā pa Polijas teritoriju) no vairākām Eiropas valstīm, tai skaitā arī no Latvijas, dzīvus dzīvniekus un neapstrādātus dzīvnieku valsts produktus.


Muitas tarifu padomes priekšsēdētājs A.Runcis

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!