• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Latvijas un Zviedrijas sadarbību. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 15.04.1999., Nr. 114/115 https://www.vestnesis.lv/ta/id/23582

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Latvijas un Zviedrijas sadarbību (turpinājums)

Vēl šajā numurā

15.04.1999., Nr. 114/115

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Latvijas un Zviedrijas sadarbību

Preses īssaietā

Zviedrijas Karalistes vēstniecībā

Vakar, 14.aprīlī, Zviedrijas ārkārtējais un pilnvarotais vēstnieks Latvijā Hanss Magnusons ( Hans Magnusson ) bija aicinājis žurnālistus, lai informētu par tuvākajām savas valsts aktivitātēm Zviedrijas un Latvijas kontaktos.

Maija vidū Sanktpēterburgā tiksies ziemeļvalstu, Baltijas valstu un Krievijas ārlietu ministri, un, gatavojoties sanāksmei, šajās dienās Stokholmā tiekas mūsu valstu Ārlietu ministriju pārstāvji.

Savukārt Siguldā aprīļa beigās notiks seminārs par cīņu pret nelegālu kodolmateriālu transportu — sanāksmi rīko Zviedrijas kodolenerģijas inspekcija kopīgi ar Latvijas Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministriju.

Mēneša beigās Rīgā ieradīsies Zviedrijas Ārlietu ministrijas valsts sekretārs, lai apspriestu ar Latvijas vadības pārstāvjiem abu valstu sadarbības stratēģiju turpmākajiem trim gadiem. Uzmanības centrā būs valsts pārvaldes un sociālās aprūpes jautājumi.

Vēstnieks Magnusons pastāstīja, ka Zviedrija kopš 1991. gada dažādos sadarbības projektos mūsu valstī pavisam ieguldījusi vairāk nekā 100 miljonus ASV dolāru.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!