• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par izmaiņām Nolikumā par tiesībām veikt ģeoloģiskos (t.sk. ģeofiziskos, ģeoekoloģiskos, tematiskos), hidroģeoloģiskos un inženierģeoloģiskos darbus Latvijas Republikā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 24.04.1993., Nr. 17 https://www.vestnesis.lv/ta/id/235865

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Latvijas Republikas Ministru Padomes lēmums Nr.200

Par Latvijas Republikas maksājumu bilances sastādīšanu

Vēl šajā numurā

24.04.1993., Nr. 17

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Arhitektūras un celtniecības ministrija

Veids: pavēle

Numurs: 48

Pieņemts: 21.04.1993.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Arhitektūras un celtniecības ministra pavēle Nr.48

1993.gada 21.aprīlī



Par izmaiņām Nolikumā par tiesībām veikt ģeoloģiskos (t.sk. ģeofiziskos, ģeoekoloģiskos, tematiskos), hidroģeoloģiskos un inženierģeoloģiskos darbus Latvijas Republikā.

Saskaņā ar Ministru Padomes 1993.gada 23.marta lēmumu Nr.148 "Par grozījumiem un papildinājumiem 1 .atvijas Republikas Ministru Padomes 1992.gada 23.novembra lēmumā Nr.499", pavēlu:

1. Izdarīt sekojošas izmaiņas Nolikumā par tiesībām veikt ģeoloģiskos (t.sk. ģeofiziskos, ģeoekoloģiskos, tematiskos), hidroģeoloģiskos un inženierģeoloģiskos darbus Latvijas Republikā, kas apstiprināts ar Arhitektūras un celtniecības ministrijas 1993.gada 13.janvāra pavēli Nr.8:

1.1. Papildināt 9.punktu ar septīto rindkopu un 10.punktu ar astoto rindkopu šādā redakcijā: "— Valsts finansu inspekcijas izziņu par stāšanos nodokļu maksātāju uzskaitē un pilnīgu norēķināšanos ar budžetu";

1.2. Izteikt 11.punkta pirmās rindkopas otro teikumu šādā redakcijā: "Ja iesniegtajos dokumentos nav pietiekamu ziņu jautājuma objektīvai izlemšanai vai arī pilnībā nav nokārtotas saistības ar budžetu, trīs dienu laikā jānosūta pieteicējam attiecīgs paziņojums, kurā jāpieprasa vajadzīgās ziņas un dokumenti".
 


Ministrs A.Prūsis

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!