• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Zemkopības ministrija: Par avansa maksājumiem lauksaimniekiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 14.09.2011., Nr. 145 https://www.vestnesis.lv/ta/id/235974

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Tiekoties ar IBM pārstāvjiem un apspriežot kopīgu sadarbību

Vēl šajā numurā

14.09.2011., Nr. 145

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Zemkopības ministrija: Par avansa maksājumiem lauksaimniekiem

Zemkopības ministrija līdz šā gada beigām plānojusi izmaksāt vairākus avansa maksājumus lauksaimniekiem – kopumā 72 miljonu latu apmērā. Maksājumu avansa izmaksas tiks veiktas tiem lauksaimniekiem, kuri 2011.gadā iesnieguši platību maksājumu iesniegumu un kuru saimniecībās ir pabeigtas atbilstības nosacījumu pārbaudes. Oktobra beigās Lauku atbalsta dienests (LAD) lauksaimniekiem sāks izmaksāt avansa maksājumu par vienoto platības maksājumu (VPM) 50% apmērā.

Sākot ar novembri, plānots izmaksāt Lauku attīstības programmas agrovides avansa maksājumu par nelabvēlīgiem dabas apstākļiem teritorijās, kas nav kalnu teritorijas jeb tā dēvētajiem mazāk labvēlīgajiem apvidiem (MLA), kā arī bioloģiskās lauksaimniecības attīstības avansa maksājumu par 2011.gada iesniegumiem 50% apmērā. Savukārt no 1.decembra LAD sāks izmaksāt īpašo atbalstu par pienu 90% apmērā.

Kopš augusta 70% apmērā jau tiek izmaksāti atdalītie papildu valsts tiešie maksājumi (PVTM) par platībām, atdalītie PVTM par laukaugu platībām, atdalītie PVTM par liellopiem un atdalītie PVTM par pienu.

 

Ministrijas Preses un sabiedrisko attiecību nodaļa

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!