• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par satiksmes ministra darba vizīti KF Kalugas apgabalā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 15.09.2011., Nr. 146 https://www.vestnesis.lv/ta/id/236060

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par zemkopības ministra darba vizīti Vroclavā

Vēl šajā numurā

15.09.2011., Nr. 146

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par satiksmes ministra darba vizīti KF Kalugas apgabalā

12.septembrī satiksmes ministrs Uldis Augulis darba vizītē ieradās Kalugas apgabalā Krievijā, lai rosinātu izmantot Latvijas tranzīta koridora priekšrocības apgabala uzņēmumu darbības nodrošināšanai.

Darba vizītes laikā Latvijas delegācija tikās ar Kalugas apgabala gubernatoru Anatoliju Artamonovu, kā arī iepazinās ar tās loģistikas centru un industriālo parku darbību.

Kalugas gubernators atzinīgi novērtēja Latvijas transporta sistēmas piedāvātās iespējas, vienlaikus uzsverot, ka galavārdu teiks patērētāji.

Abas puses pauda gandarījumu, kā arī pārliecību par turpmāko sadarbības attīstību starp Latviju un rūpnieciski attīstīto Kalugas apgabalu.

Kalugas reģions pēdējos gados strauji attīstās, tādēļ satiksmes ministrs un viņu pavadošie eksperti prezentēja priekšrocības un pakalpojumus, ko piedāvā Latvijas ostas, dzelzceļš, attīstītais autoceļu tīkls un Latvijas tranzīta infrastruktūra.

Šā gada vasarā Kalugas apgabala delegācija vicegubernatora M.Akimova vadībā ieradās vizītē Latvijā, lai iepazītos ar Latvijas tranzīta koridora izmantošanas iespējām klātienē. Vizītes laikā bija tikšanās ar satiksmes ministru, kurš informēja Kalugas pārstāvjus par Latvijas ostu un dzelzceļa priekšrocībām un piedāvātajiem pakalpojumiem.

Darba vizītē uz Kalugu kopā ar ministru Uldi Auguli devās Latvijas vēstnieks Krievijā Edgars Skuja, Satiksmes ministrijas valsts sekretārs Anrijs Matīss, kā arī Tranzīta politikas departamenta direktors Andris Maldups.

 

Satiksmes ministrijas Komunikācijas nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!