• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Iekšlietu ministrija: Par Sabiedriskās drošības konsultatīvās padomes sēdi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 16.09.2011., Nr. 147 https://www.vestnesis.lv/ta/id/236142

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Kultūras ministrija

Vēl šajā numurā

16.09.2011., Nr. 147

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Iekšlietu ministrija: Par Sabiedriskās drošības konsultatīvās padomes sēdi

15.septembrī Iekšlietu ministrijā notika iekšlietu ministra pienākumu izpildītāja Aigara Štokenberga vadītā Sabiedriskās drošības konsultatīvās padomes sēde.

Iekšlietu ministrijas pārstāvis Mārtiņš Rāzna ziņoja par komersantu priekšlikumiem veikt grozījumus normatīvajos aktos, lai dotu tiesības apsardzes komersantu transportlīdzekļiem, veicot apsardzes darbību, izmantot sabiedriskā transporta kustības joslas un pašvaldību autostāvvietas. Sēdes laikā izskanēja argumenti gan par, gan pret šiem priekšlikumiem. A.Štokenbergs nolēma, ka sēdes laikā izskanējušie priekšlikumi tiks apkopoti un iekļauti Saeimas Aizsardzības, iekšlietu un korupcijas novēršanas komisijai adresētajā vēstulē.

Sēdes laikā arī notika diskusija par nepieciešamību pievērst lielāku uzmanību drošības jautājumiem izglītības iestādēs, vispārējās izglītības saturā un mācību procesā. A.Štokenbergs apliecināja, ka notiek aktīvs darbs šajā jautājumā, un norādīja, ka, viņaprāt, pareizākais risinājums būtu veidot drošības klases visos Latvijas reģionos. Jāatgādina, ka Rīgā jau ir atklāta pirmā drošības klase, kas paredzēta interaktīvu mācību organizēšanai bērniem, tai skaitā ceļu satiksmes noteikumu apgūšanai. Sēdes laikā arī apspriesti priekšlikumi objektu drošības un apsardzes jautājumu risināšanai un pilnveidošanai.

Savukārt "Netsafe" pārstāve padomes locekļus iepazīstināja ar prezentāciju "Netsafe Latvia Drošāka interneta centra darbība un aktualitātes" un aicināja klātesošo NVO pārstāvjus pievienoties "Netsafe" aktivitātēm un ikdienā izmantot prezentēto informāciju.

 

Ministrijas Administratīvais departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!