• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs: Par būtisku ieguldījumu zivju resursu aizsardzībā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 16.09.2011., Nr. 147 https://www.vestnesis.lv/ta/id/236149

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Apspriežot lauksaimnieku problēmas

Vēl šajā numurā

16.09.2011., Nr. 147

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs: Par būtisku ieguldījumu zivju resursu aizsardzībā

Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs Raimonds Vējonis 15.septembrī pasniedza atzinības rakstus sabiedriskajiem vides inspektoriem par būtisku ieguldījumu zivju resursu aizsardzībā.

"Sabiedriskie vides inspektori ir neatsverams atbalsts zivju resursu saudzēšanā un cīņā ar maluzvejniekiem," norādīja R.Vējonis un piebilda, ka Latvijas Makšķernieku asociācija (LMA), kuras paspārnē darbojas sabiedriskie vides inspektori, palīdzējusi veicināt sabiedrības izpratni par ūdeņu ilgtspējīgu izmantošanu.

Atzinības rakstus saņēma gan sabiedriskie vides inspektori, gan arī pati Latvijas Makšķernieku asociācija, kas šogad svin 10 gadu jubileju.

R.Vējonis LMA pasniedza Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas atzinības rakstu un arī Ministru prezidenta Valda Dombrovska pateicību.

LMA dibināta 2001.gadā, lai palīdzētu saudzēt Latvijas zivju resursus, veicinātu to ilgtspējīgu izmantošanu un bioloģisko daudzveidību. Asociācija gan rīkojusi akciju "Lašiem būt!", gan arī pēdējos gados – "Dzīvais ūdens". Savukārt 2005.gadā izveidota mobilā grupa, kuras pārstāvji palīdz valsts iestādēm cīņā ar maluzvejniekiem. Daudzi no šīs mobilās grupas pārstāvjiem ir sabiedriskie vides inspektori ar Vides valsts dienesta īpašu pilnvarojumu.

 

Maija Pētermane, ministra padomniece

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!