• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Dažādi sludinājumi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 20.09.2011., Nr. 148 https://www.vestnesis.lv/ta/id/236306

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dokumentu, zīmogu atsaukumi

Vēl šajā numurā

20.09.2011., Nr. 148

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Dažādi sludinājumi

Lūgums atsaukties

DzĪKS "TEMPS" aicina  VALENTĪNAS ISAČENKO (dzim.1935.gada 8.jūlijā, mirusi 2011.gada 8.februārī, pēdējā dzīvesvieta Rīgā, Maskavas ielā 279/2 - 11) piederīgos  pieteikties DzĪKS "TEMPS" Maskavas ielā 279/4 - 1, (kontakttālr. 67189009 vai 67189743), trīs mēnešu laikā no aicinājuma publikācijas, lai vienotos par rīcību  ar mirušās personas dzīvokļa īpašumu. Ja minētaja termiņā neviens nepieteiksies, ar dzīvokļa īpašumu rīkosies kā ar bezmantnieka mantu.

 

 

Paziņojums par promocijas darba aizstāvēšanu

2011. gada 4.oktobrī plkst. 16 LU Humanitāro zinātņu fakultātē Rīgā, Visvalža ielā 4a, 402.telpā, notiks Valodniecības zinātņu nozares promocijas padomes sēde, kurā LINDA APSE aizstāvēs promocijas darbu "Telpiskās nozīmes prievārdu semantika un leksikalizācijas kognitīvie aspekti latviešu valodā" filoloģijas doktora grāda iegūšanai.

Recenzenti: Dr. habil. philol. Z.Ikere, Dr. philol. A.Kalnača, Dr. philol. J.Sīlis.

Ar promocijas darbu var iepazīties LU Zinātniskajā bibliotēkā Kalpaka bulvārī 4.

 

 

PAZIŅOJUMS PAR MONDIAL ASSISTANCE EUROPE NV APDROŠINĀŠANAS PORTFEĻA NODOŠANU AGA INTERNATIONAL S.A.

Mondial Assistance Europe NV, kas ir Nīderlandē reģistrēta AGA International S.A. meitas sabiedrība un kas pakļauta De Nederlandsche Bank ("DNB") uzraudzībai, un AGA International S.A., kas ir Francijā reģistrēta sabiedrība ar juridisko adresei 37, rue Taitbout, 75009 Paris, Francija (iepriekšējais nosaukums - Mondial Assistance International S.A.), kas ir Francijā reģistrēta Allianz SE meitas sabiedrība un kas pakļauta Autorité de Contrôle Prudentiel ("ACP") uzraudzībai, 2011. gada 31. maijā saņēma DNB izsniegtu atļauju abu sabiedrību apvienošanai, un apvienošanās tika pabeigta 2011. gada 30. jūnijā. Līdz ar apvienošanos Mondial Assistance Europe NV apdrošināšanas līgumu portfelis tika nodots AGA International S.A. Nīderlandes filiālei, kuras juridiskā adrese ir Poeldijkstraat 4, 1059 VM Amsterdam, Nīderlande. Apdrošināšanas līgumu portfeļa nodošana ir Mondial Assistance Europe NV un AGA International S.A. apvienošanās sekas.

Apdrošināšanas līgumu portfeļa nodošana ietver visa Mondial Assistance Europe NV Latvijas portfeļa nodošanu, kas sastāv no ceļojumu apdrošināšanas līgumiem un ceļojumu atcelšanas apdrošināšanas līgumiem.

Abu sabiedrību, kas ietilpst vienā koncernā, apvienošanas rezultātā apdrošināšanas līgumu nodošana nozīmē to, ka AGA International S.A pārņem visas apdrošināšanas saistības un apdrošinātāja atbildību saskaņā ar Mondial Assistance Europe NV noslēgtajiem apdrošināšanas līgumiem. Līgumu noteikumi paliek nemainīgi. Nodošana neietekmē apdrošinājuma ņēmējiem noteikto prēmiju apmēru vai segumu.

Ja jums rodas jautājumi par apdrošināšanas līgumu nodošanu, lūdzu sazinieties ar AGA International SA, Nīderlandes filiāli Poeldijkstraat 4, 1059 VM Amsterdam, Nīderlande.

 

 

Paziņojums par zonējuma maiņu dabas parkā "Bauska"

Pamatojoties uz likuma "Par īpaši aizsargājamām dabas teritorijām" 11.panta otro daļu, Dabas aizsardzības pārvalde informē, ka ir saņemts priekšlikums zonējuma maiņai dabas parkā "Bauska". Ierosināta zonējuma maiņa no dabas lieguma zonas uz neitrālo zonu Mežotnes pagasta īpašuma "A.U.Ceplis" (kadastra numurs 4072 006 0038) daļā.

 

 

Priekšlikums par telpu labprātīgu atbrīvošanu

Pamatojoties uz Jēkabpils rajona tiesas 02.06.2011. izdoto izpildu rakstu nr.C16060008/0065/09 par Roberta Berena izlikšanu no telpām, lieku priekšā saskaņā ar Civilprocesa likuma 555.p., izpildīt tiesas spriedumu labprātīgi un atbrīvot telpas Viesītes novadā, Meža ielā 17-13, Viesītē, ne vēlāk kā 2011. gada 3. oktobrī plkst.11.

Ja minētajā termiņā jūs neizpildīsiet tiesas spriedumu, tas tiks izpildīts piespiedu kārtā un izlikšana notiks 2011. gada 5. oktobrī plkst. 11. Saskaņā ar Civilprocesa likuma 568.p.1.d., sprieduma izpilde notiek uz parādnieka rēķina.

Minētajā laikā jums ir jābūt augšminētajās telpās, pretējā gadījumā tiesas spriedums tiks izpildīts piespiedu kārtā atverot durvis. Telpā esošās mantas tiks aprakstītas un novērtētas atbilstoši Civilprocesa likuma 577.p. un 578.p., nodotas glabāšanā un izvestas. Jums ir tiesības mēneša laikā saņemt glabāšanā nodoto mantu, samaksājot sprieduma izpildes izdevumus. Gadījumā, ja Jūs atsakāties maksāt sprieduma izpildes izdevumus, tad lai tos segtu, tiesu izpildītājs aiztur un pārdod jums piederošo mantu.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!