• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Izsakot līdzjūtību Turcijas tautai sakarā ar teroraktiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 22.09.2011., Nr. 150 https://www.vestnesis.lv/ta/id/236438

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Uzturoties vizītē Amerikas Savienotajās Valstīs

Vēl šajā numurā

22.09.2011., Nr. 150

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ārlietu ministrs: Izsakot līdzjūtību Turcijas tautai sakarā ar teroraktiem

Ārlietu ministrs Ģirts Valdis Kristovskis ir izteicis visdziļāko līdzjūtību Turcijas tautai saistībā ar 20.septembrī notikušajiem teroraktiem – sprādzienu Turcijas galvaspilsētā Ankarā, kurā gāja bojā trīs cilvēki un vairāk nekā 30 ievainoti, kā arī četru civiliedzīvotāju nogalināšanu teroristu uzbrukumā Siirtas provincē Turcijas dienvidaustrumos.

Ģ.V.Kristovskis ir nosūtījis vēstuli Turcijas ārlietu ministram Ahmetam Davutoglu, kurā asi nosoda šos pret civiliedzīvotājiem vērstos teroraktus un pauž līdzjūtību visiem uzbrukumos bojāgājušo tuviniekiem.

“Vakar notikušie brutālie uzbrukumi apliecina, ka terorisms nepazīst ne valstu, ne reģionu, ne sociālo grupu robežas. Tas ir visaptverošs, un tikpat visaptverošai ir jābūt starptautiskās sabiedrības atbildei uz terorisma izaicinājumu. Šajās grūtajās stundās esmu kopā ar bojāgājušo ģimenēm, viņu radiniekiem un draugiem. Savukārt uzbrukumos cietušajiem novēlu drīzu izveseļošanos,” norādījis ārlietu ministrs.

Ārlietu ministrijas Preses un informācijas nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!