• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta Komitejas 19. aprīļa sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 20.04.1999., Nr. 119/120 https://www.vestnesis.lv/ta/id/23685

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Vizītē Maskavā: Satiksmes ministrs

Vēl šajā numurā

20.04.1999., Nr. 119/120

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru kabineta Komitejas 19. aprīļa sēdē

Akceptēts rīkojuma projekts "Par Latvijas Republikas valdības un Indijas Republikas valdības līgumu par starpvaldību komisiju sadarbībai tirdzniecībā, ekonomikā, zinātnē, tehnoloģijā un kultūrā".

Akceptēts rīkojuma projekts "Par Latvijas Republikas valdības un Lietuvas Republikas valdības nolīgumu par sadarbību zivsaimniecības jomā".

Komiteja akceptēja rīkojuma projektu "Par Papildu līgumu par Starptautiskās atomenerģijas aģentūras tehniskās palīdzības sniegšanu Latvijas Republikas valdībai". Līgums paredz ekspertu un mācībspēku pakalpojumus, stipendijas, zinātniskās vizītes, mācību kursus, kā arī iekārtu piegādes.

Akceptēts noteikumu projekts "Noteikumi par telekomunikāciju gala iekārtu atbilstības novērtēšanu". Tie noteiks kārtību, kādā veicama Latvijā ražoto un importēto iekārtu atbilstības novērtēšana.

Akceptēts likumprojekts "Par 1980. gada 9.maija Bernes Konvenciju par starptautiskajiem dzelzceļa pārvadājumiem (COTIF)". Pievienojoties konvencijai, Latvija kļūs par Starptautiskās dzelzceļu pārvadājumu starpvaldību organizācijas dalībvalsti un dzelzceļa transporta kustība tiks regulēta, pamatojoties uz Eiropas valstīs spēkā esošajiem starptautiskajiem tiesību aktiem.

Akceptēts noteikumu projekts "Gabalkravu izvietošanas un nostiprināšanas noteikumi autopārvadājumos". Tie noteiks ar autotransportu pārvadājamās gabalkravas izvietošanu autotransporta līdzekļa kravas telpā un prasības gabalkravas nostiprināšanai.

Komiteja akceptēja likumprojektu "Koncesiju likums". Koncesijas likums nepieciešams, lai noteiktu kārtību, kādā valsts vai pašvaldība var nodot koncesijā publiska pasākuma veikšanas vai pakalpojuma sniegšanas tiesības, kā arī ekskluzīvas tiesības izmantot valsts vai pašvaldības resursus.

Akceptēts grozījumu projekts 1995. gada 7.novembra noteikumos Nr.327 "Pārtikas padomes nolikums". Grozījumi precizēs Pārtikas padomes sastāvu.

Komiteja akceptēja noteikumu projektu "Kārtība, kādā veicama bērna izolācija vispārējā bāreņu un bez vecāku gādības palikušo bērnu aprūpes un audzināšanas iestādē". Šie noteikumi noteiks bērna izolācijas apstākļus un tās piemērošanas kārtību vispārējā bāreņu un bez vecāku gādības palikušo bērnu aprūpes un audzināšanas iestādē, ja bērns apdraud savu vai citu personu dzīvību vai veselību, vai arī šāda izolācija ir nepieciešama sakarā ar bērna aprūpi.

Akceptēts noteikumu projekts "Par Latvijas Zinātnes padomes darbības kārtību".

Komiteja akceptēja rīkojuma projektu "Par Latvijas Republikas valdības un Rietumeiropas savienības drošības līgumu".

Valdības preses departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!