• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Pasniedzot akreditācijas vēstules Latvijas vēstniekam Grieķijā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 30.09.2011., Nr. 155 https://www.vestnesis.lv/ta/id/236978

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursi

Vēl šajā numurā

30.09.2011., Nr. 155

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Pasniedzot akreditācijas vēstules Latvijas vēstniekam Grieķijā

29.septembrī Latvijas Valsts prezidents Andris Bērziņš svinīgā ceremonijā Rīgas pilī pasniedza akreditācijas vēstules jaunajam Latvijas Republikas ārkārtējam un pilnvarotajam vēstniekam Grieķijas Republikā Ivaram Punduram.

Ārlietu ministrijā I.Pundurs strādā kopš 1991.gada. Diplomātiskā dienesta laikā sākotnēji ir darbojies Juridiskajā departamentā, Starptautisko tiesību departamentā, kā arī bijis padomnieks Ārlietu ministrijas plānošanas grupā. No 1994. līdz 1998.gadam bijis Latvijas vēstniecības Austrijā delegācijas pie EDSO vadītājs. Vēlāk vadījis Ārlietu ministrijas 4.politisko departamentu un Drošības politikas un starptautisko organizāciju direkciju, bet no 2001.gada līdz 2009.gadam bijis Latvijas vēstnieks Turcijā. Kopš 2009.gada I.Pundurs bija Ārlietu ministrijas valsts sekretāra vietnieks – administratīvais direktors.

Latvijas un Grieķijas divpusējās attiecības ir draudzīgas un vērstas uz konstruktīvu sadarbību. Šogad 2.septembrī apritēja 20 gadi kopš abu valstu diplomātisko attiecību atjaunošanas. Latvijas vēstniecība Atēnās sāka darbu 1998.gada maijā, savukārt Grieķijas vēstniecība Rīgā tika atklāta 2005.gada janvārī.

Ārlietu ministrijas Preses un informācijas nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!