• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Finanšu ministrija: Par starptautisko aizdevēju tehnisko misiju. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 4.10.2011., Nr. 156 https://www.vestnesis.lv/ta/id/237162

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par mazumtirdzniecības apgrozījumu

Vēl šajā numurā

04.10.2011., Nr. 156

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Finanšu ministrija: Par starptautisko aizdevēju tehnisko misiju

No 3. līdz 11.oktobrim Latvijā darbojas starptautisko aizdevēju (Starptautiskais Valūtas fonds, Eiropas Komisija) tehniskā misija, kuras mērķis ir sagatavošanās pārskata misijai oktobra beigās. Šīs misijas ietvaros notiks aizdevēju tikšanās ar valdības pārstāvjiem, kā arī nozaru ministriju ekspertiem.

Tehniskās misijas laikā netiks pieņemti konkrēti lēmumi, bet notiks sagatavošanās darbi, lai nodrošinātu pilnvērtīgu pārskata misijas norisi.

Savukārt no 26.oktobra līdz 7.novembrim norisināsies starptautisko aizdevēju pārskata misija, kuras laikā plānots izskatīt Latvijai nozīmīgus jautājumus, piemēram, 2012.gada valsts budžeta izstrādi, vidēja termiņa makroekonomiskās attīstības prognozes, fiskālās konsolidācijas pasākumus u.c.

Kā parasti, misijas noslēgumā tiks sagatavota un parakstīta Nodomu vēstule Starptautiskajam Valūtas fondam un Saprašanās memorands ar Eiropas Savienību.

Pārskata misijas laikā par pieņemtajiem lēmumiem tiks informēta arī sabiedrība.

Ministrija atgādina, ka saskaņā ar vienošanos ar starptautiskajiem partneriem šā gada 22.decembrī plānots slēgt starptautisko aizdevumu programmu Latvijai.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!