• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta 2011. gada 12. oktobra rīkojums Nr. 525 "Par Ministru kabineta balvas piešķiršanu". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 13.10.2011., Nr. 162 https://www.vestnesis.lv/ta/id/237551

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta rīkojums Nr.526

Par Ministru kabineta Atzinības raksta piešķiršanu

Vēl šajā numurā

13.10.2011., Nr. 162

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Ministru kabinets

Veids: rīkojums

Numurs: 525

Pieņemts: 12.10.2011.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru kabineta rīkojums Nr.525

Rīgā 2011.gada 12.oktobrī (prot. Nr.58 17.§)

Par Ministru kabineta balvas piešķiršanu

Atbalstīt Ministru kabineta Apbalvošanas padomes priekšlikumu un saskaņā ar Ministru kabineta 2010.gada 5.oktobra noteikumu Nr.928 "Kārtība, kādā dibināmi valsts institūciju un pašvaldību apbalvojumi" 30.punktu piešķirt Ministru kabineta balvu:

1. Triju Zvaigžņu ordeņa kavalierim, selekcionāram Jānim Rukšānam par nozīmīgu ieguldījumu selekcijas darbā un sīpolpuķu kolekciju veidošanā, kā arī Latvijas vārda popularizēšanā pasaulē.

2. Kinorežisoram, scenāristam, aktierim, gleznotājam, Latvijas Zinātņu akadēmijas goda loceklim Jānim Streičam par izcilu devumu Latvijas kultūrā, profesionālā un mākslinieciskā līmenī risinot nacionālo tēmu kinomākslā, kā arī aktīvu darbību, izstrādājot koncepcijas valsts prioritāro programmu "Letonika" un "Nacionālā identitāte" īstenošanai.

3. Latvijas Zinātņu akadēmijas akadēmiķim, Latvijas Organiskās sintēzes institūta Fizikālorganiskās ķīmijas laboratorijas vadītājam, Rīgas Tehniskās universitātes Materiālzinātnes un lietišķās ķīmijas fakultātes profesoram habilitētajam ķīmijas doktoram Edvardam Liepiņam par jaunas ar kodolmagnētiskās rezonanses spektroskopiju saistītas zinātnisko pētījumu jomas iedibināšanu Latvijā un Kodolmagnētiskās rezonanses centra izveidošanu.

4. Rundāles pils muzeja direktoram Imantam Lancmanim par ilggadēju un pašaizliedzīgu darbu Rundāles pils muzeja izveidošanā, vēsturiskā mantojuma izpētē un saglabāšanā.

5. Latvijas Okupācijas muzeja biedrības valdes priekšsēdētājam Valteram Nollendorfam par nozīmīgu ieguldījumu Latvijas vēsturiskās atmiņas saglabāšanā, popularizējot zināšanas un veicinot izpratni par Latvijas vēsturi Latvijā un ārvalstīs.

Ministru prezidents V.Dombrovskis

Vides aizsardzības un
reģionālās attīstības ministra vietā –
labklājības ministre I.Jurševska

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!