• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta Komitejas 26. aprīļa sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 27.04.1999., Nr. 127/128 https://www.vestnesis.lv/ta/id/23863

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Islandes atbalstam Latvijai ir dziļš, sirds diktēts pamats

Vēl šajā numurā

27.04.1999., Nr. 127/128

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru kabineta Komitejas 26. aprīļa sēdē

Akceptēts noteikumu projekts "Par kārtību, kādā piesakāmas, ekspertējamas un finansējamas valsts pētījumu programmas". Paredzams, ka programmu mērķus un uzdevumus organizēs Izglītības un zinātnes ministrija.

Akceptēts noteikumu projekts "Noteikumi par 1999.gadā veicamajiem maksājumiem par uzņēmumu (uzņēmējsabiedrību) valsts kapitāla izmantošanu". Tie noteiks kārtību, kādā uzņēmējsabiedrības veic valstij piekritīgo dividenžu ieskaitīšanu valsts budžetā, kā arī noteiks valsts uzņēmumu un privatizējamo valsts uzņēmumu valsts budžetā ieskaitāmo peļņas daļas apjomu.

Akceptēts noteikumu projekts "Noteikumi par zemes nodokļa maksājuma pamatparāda kapitalizāciju un dzēšanu". Noteikumi paredzēs kārtību, kādā pašvaldības kapitalizēs līdz uzņēmumu privatizācijai izveidojušos zemes nodokļa maksājuma pamatparādu un privatizēs kapitalizācijas rezultātā izveidojušās kapitāla daļas.

Komiteja akceptēja noteikumu projektu "Par tranzīta koridoriem un muitas punktiem, caur kuriem Latvijas Republikā atļauts ievest vai izvest alkoholu".

Akceptēts grozījumu projekts Muitas likumā.

Akceptēts grozījumu projekts likumā "Par Valsts ieņēmumu dienestu". Grozījumi nepieciešami, lai likumā konkrēti reglamentētu Valsts ieņēmumu dienesta uzdevumu — veikt normatīvajos aktos noteiktos uzdevumus nodokļu un citu maksājumu reģistrēšanas elektronisko ierīču iekārtai un darbībai.

Akceptēts grozījumu projekts likumā "Par dzīvojamo telpu īri". Grozījumi paredzēs īrnieku izlikšanas nosacījumus, neierādot citas dzīvojamās platības, ja īrnieki nemaksā par īri vai maksu par komunālajiem pakalpojumiem.

Komiteja akceptēja grozījumu projektu Ministru kabineta 1997.gada 16.decembra noteikumos Nr.417 "Uzturēšanās atļauju izsniegšanas un reģistrēšanas kārtība".

Akceptēts grozījumu projekts Ministru kabineta 1997.gada 1.jūlija noteikumos Nr.236 "Noteikumi par transportlīdzekļu un kravu veterinārās, fitosanitārās un sanitāri higiēniskās kontroles kārtību muitas punktos".

Komiteja akceptēja noteikumu projektu "Kārtība, kādā Latvijā ievedama gaļa".

Akceptēts noteikumu projekts "Vistu olu aprites noteikumi". Šie noteikumi noteiks pārtikai paredzēto vistu olu marķēšanas un higiēnas prasības šķirošanas, uzglabāšanas, transportēšanas un izplatīšanas posmos, kas attiecas uz olu apritē iesaistītajiem uzņēmumiem un fiziskajām personām.

Akceptēts grozījumu projekts Ministru kabineta 1998.gada 31.augusta rīkojumā Nr.428 "Par pilnvarām izsniegt būvprakses sertifikātus reglamentētajā sfērā".

Komiteja akceptēja noteikumu projektu "Latvijas Pārtikas centra nolikums". Centrs būs valsts pārvaldes institūcija, kas darbojas Labklājības ministrijas pārraudzībā.

Akceptēts rīkojuma projekts "Par Latvijas Republikas un Baltkrievijas Republikas valdības nolīgumu par sadarbību tūrisma jomā".

Komiteja akceptēja rīkojuma projektu "Par amatpersonām, uz kurām attiecināmi Korupcijas novēršanas likuma 19.panta trešās daļas ierobežojumi". Sarakstā minētas 19 Nacionālo bruņoto spēku un četras Nacionālās aizsardzības akadēmijas amatpersonas.

Valdības preses departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!