• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Zemkopības ministrija: Par vienoto platību maksājumu un citiem maksājumiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 1.11.2011., Nr. 172 https://www.vestnesis.lv/ta/id/238690

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Valsts sekretāru sanāksmē: 2011.gada 27.oktobrī

Vēl šajā numurā

01.11.2011., Nr. 172

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Zemkopības ministrija: Par vienoto platību maksājumu un citiem maksājumiem

1.novembrī Lauku atbalsts dienests (LAD) sāk lauksaimniekiem izmaksāt vienotā platību maksājuma, mazāk labvēlīgo apvidu atbalsta un bioloģiskās lauksaimniecības atbalsta avansa maksājumus.

“Kopumā vienotā platību maksājuma, mazāk labvēlīgo apvidu atbalsta un bioloģiskās lauksaimniecības atbalsta avansa maksājumos novembrī lauksaimnieki saņems 45,5 miljonus latu, kas ir ievērojams atbalsts lauksaimniecības nozarei. Esmu gandarīta, ka Eiropas Komisija atļāva Latvijai avansa maksājumus sākt vienu mēnesi agrāk, tāpēc mūsu lauksaimnieki ātrāk iegūs papildu apgrozāmos līdzekļus,” uzsver zemkopības ministre Laimdota Straujuma.

Vienotais platību maksājums par kopējo summu 33 miljoni latu tiks maksāts 46 procentu apjomā vai 24,61 lats par hektāru. Novembrī vienotā platību maksājuma avansu saņems aptuveni 55 000 pretendentu.

Mazāk labvēlīgo apvidu atbalsta avanss par kopējo summu 10,5 miljoni latu tiks maksāts 70 procentu apmērā vai 12,41 lats, 19,86 lati vai 28,80 lati par hektāru.

Bioloģiskās lauksaimniecības atbalsta (BLA) avanss par kopējo summu 2 miljoni latu tiks maksāts 50 procentu apmērā no konkrētās BLA likmes.

Ministrijas Preses
un sabiedrisko attiecību nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!