• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Satiksmes ministrs: Iepazīstoties ar kapitālsabiedrību un padotības iestāžu vadību. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 2.11.2011., Nr. 173 https://www.vestnesis.lv/ta/id/238858

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ordeņu kapitula paziņojums

Par Atzinības krusta piešķiršanu

Vēl šajā numurā

02.11.2011., Nr. 173

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Satiksmes ministrs: Iepazīstoties ar kapitālsabiedrību un padotības iestāžu vadību

27.oktobrī satiksmes ministrs Aivis Ronis pirmo reizi tikās ar visu Satiksmes ministijas (SM) padotības iestāžu un kapitālsabiedrību, kā arī ministrijas departamentu un nodaļu vadītājiem, lai noskaidrotu katras jomas būtiskākās aktualitātes.

Ministrs pateicās par transporta un sakaru nozarē līdz šim paveikto un pauda gandarījumu par sava priekšgājēja Ulda Auguļa ieviesto tradīciju rīkot kopīgu apspriedi nozares uzņēmumiem un ministrijas struktūrvienību pārstāvjiem.

A.Ronis iepazīstināja ar savu profesionālo pieredzi, kā arī informēja par plānoto biroja sastāvu.

“Turpināsim iesākto un strādāsim, lai īstenotu valdības deklarācijas transporta sadaļā izvirzītos mērķus – tie ir reāli un īstenojami,” norādīja A.Ronis. Viena no galvenajām valdības prioritātēm būs labāka valsts aktīvu pārvaldīšana. Tuvākajā laikā steidzami ir jārisina vairāki jautājumi, piemēram, “airBaltic” turpmāka attīstība, jārod finansējums koridora “Rail Baltica” otrā posma – jauno sliežu izbūves projekta – īstenošanai un citi.

Tāpat jāturpina strādāt, lai stiprinātu un attīstītu sadarbību ar kaimiņvalstīm, tostarp austrumu partneriem, kas veicinās valsts saimniecisko attīstību.

Sanāksmes laikā ministru ar galvenajiem uzdevumiem, mērķiem un izaicinājumiem iepazīstināja arī katras iestādes un uzņēmuma vadība.

Satiksmes ministrijas
Komunikācijas nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!