• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Aizsardzības ministrs, aicinot godināt savu valsti un karavīrus. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 11.11.2011., Nr. 179 https://www.vestnesis.lv/ta/id/239363

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Godinot Latvijas brīvības cīnītājus un aizstāvjus

Vēl šajā numurā

11.11.2011., Nr. 179

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Aizsardzības ministrs, aicinot godināt savu valsti un karavīrus

Aizsardzības ministrs Artis Pabriks Lāčplēša dienā, 11.novembrī, aicina Latvijas iedzīvotājus godināt savu valsti un karavīrus, kuri pirms nepilna gadsimta to izcīnījuši. "Aicinu būt savas valsts patriotiem ne tikai tad, kad mūsu hokejisti izcīna spožas uzvaras ledus arēnās vai mūsu mākslinieki ar savu talantu pārsteidz pasauli, bet arī Lāčplēša dienā, kad pirms 92.gadiem karavīri guva izšķirošo uzvaru, lai mūsu valsts patiešām pastāvētu un nostiprinātos. Ja nebūtu šo drosmīgo vīru un sievu, nebūtu arī hokeja komandas un mākslinieku, kas pasaulē sevi pārstāvētu zem Latvijas karoga," uzsver A.Pabriks.

Šajā dienā aizsardzības ministrs aicina godināt arī cilvēkus, kuri ir izvēlējušies savu dzīvi saistīt ar nacionālo aizsardzību un mūsdienās ir gatavi aizstāvēt savu valsti un tās iedzīvotājus pret potenciālu apdraudējumu: "Ir svarīgi šiem cilvēkiemkaravīriem, zemessargiem, jaunsargiemparādīt, ka mēs viņu drosmi un apņemšanos novērtējam, ka mums rūp sava valsts un savi karavīri."

A.Pabriks norāda, ka patriotisms nav kaut kas abstrakts – tā ir konkrēta rīcība, kas apliecina, ka mums ir svarīgi, kas notiek ar mūsu valsti, ar līdzcilvēkiem, tāpēc viņš uzskata, ka patriotiskām jūtām ikvienu būtu jāpavada arī ikdienas gaitās.

 

Aizsardzības ministrijas Militāri publisko attiecību departaments

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!