• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par fotoizstādi Saeimā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 15.11.2011., Nr. 180 https://www.vestnesis.lv/ta/id/239434

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par grozījumiem likumā "Par valsts pensijām"

Vēl šajā numurā

15.11.2011., Nr. 180

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par fotoizstādi Saeimā

Fotogrāfija ir nozīmīga vēsturiska liecība, kurā fiksēts situācijas emocionālais, politiskais un vēsturiskais konteksts, pauda Saeimas priekšsēdētāja Solvita Āboltiņa, 3.novembrī Saeimas namā atklājot ziņu aģentūras LETA fotogrāfiju izstādi “Mirkļi”.

“Divdesmit gadi, kopš mums atkal ir sava valsts, un katra diena šajā laikā ir bijusi unikāla,” izstādes atklāšanas pasākumā teica S.Āboltiņa, akcentējot, ka arī pašreizējo deputātu darītais tiek iemūžināts un pēc divdesmit gadiem šo laiku varēs atsaukt atmiņā ar ne mazāk interesantiem kadriem.

Ziņu aģentūras LETA valdes priekšsēdētājs Mārtiņš Barkāns sacīja, ka Saeimas namā aplūkojamas interesantākās bildes no neseno laiku vēstures. Viņš jaunievēlētajiem Saeimas deputātiem atgādināja, ka fotogrāfu medusmaize ir noķert politiķi interesentā rakursā. Zīmīgi, ka pirms 90 gadiem ziņu aģentūra LETA tika dibināta šajā namā un 80 gadus tās darbs saistīts ar fotogrāfiju, teica M.Barkāns.

Atklāšanas pasākumā piedalījās un ar interesi fotogrāfijas aplūkoja gan Saeimas deputāti un darbinieki, gan Saeimas nama viesi.

Fotoizstādē aplūkojamas nacionālās ziņu aģentūras LETA fotogrāfijas, kas ļauj atsaukt atmiņā pagājušo piecu gadu spilgtākos un interesantākos notikumus Latvijas sabiedriski politiskajā dzīvē, kultūrā un sportā. Fotoizstādē eksponētas vairāk nekā 50 fotogrāfijas.

Saeimas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!