• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Labklājības ministrija: Par informatīvo kampaņu potenciālajiem bērnu adoptētājiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 15.11.2011., Nr. 180 https://www.vestnesis.lv/ta/id/239462

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Labklājības ministrija: Par simtlatnieku pasākumu visnabadzīgākajiem cilvēkiem

Vēl šajā numurā

15.11.2011., Nr. 180

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Labklājības ministrija: Par informatīvo kampaņu potenciālajiem bērnu adoptētājiem

Lai uzrunātu potenciālos bērnu adoptētājus un veicinātu izpratni par adopcijas procesu, Labklājības ministrija (LM) no 14.novembra sāka informatīvu kampaņu “Adopcija – sākas ar sarunu!”. Kampaņa norisināsies līdz 11.decembrim.

Nereti cilvēki neizšķiras par labu adopcijai, jo nav pietiekami informēti vai uzticas sabiedrībā plaši izplatītiem mītiem gan par bērniem aprūpes iestādēs, gan adopcijas procesu.

Tāpēc LM īstenotās kampaņas mērķis ir kliedēt mītus un stereotipus par it kā sarežģīto, ilgstošo un birokrātisko adopcijas procesu, kā arī veicināt izpratni un iedrošināt potenciālos adoptētājus izšķirties par labu bērna adopcijai. Tāpat kampaņas laikā paredzēts detalizēti skaidrot informāciju par to, kas var adoptēt bērnu un kā uzsākt adopcijas procesu.

Līdz ar to kampaņas laikā gan televīzijā, gan radio tiks pārraidītas trīs sociālās reklāmas par adopciju, kā arī veidoti tematiski raidījumi un intervijas. Vienlaikus sociālās reklāmas klipi būs pieejami arī internetā. Tāpat dažādās interneta vietnēs kampaņas laikā tiks publicēti informatīvi raksti par adopcijas tematiku, kā arī interesentiem būs iespēja iepazīt adoptētāju pieredzi un viedokli.

Savukārt novembra beigās portālā www.mammamuntetiem.lv būs pieejams adoptētāju blogs, kurā interesenti varēs sekot līdzi konkrētu cilvēku, kuri adoptē bērnu, emocijām, pieredzei un viedoklim, soli pa solim veicot adopcijas procesu. Tāpat sociālajā portālā www.draugiem.lv izveidots adopcijas tematikai veltīts profils, kurā pieejama informācija par adopcijas jautājumiem, kā arī ir noskatāmi reklāmas klipi.

Ministrijas Komunikācijas nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!