• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta 2011. gada 15. novembra noteikumi Nr. 878 "Grozījumi Ministru kabineta 2008.gada 25.augusta noteikumos Nr.671 "Ar militāra rakstura sprādzienbīstamiem priekšmetiem un nesprāgušu munīciju piesārņotu un potenciāli piesārņotu teritoriju izpētes un sanācijas darbu veikšanas speciālistu sertifikācijas un komersantu licencēšanas kārtība"". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 22.11.2011., Nr. 183 https://www.vestnesis.lv/ta/id/239758

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta noteikumi Nr.879

Ģeodēziskās atskaites sistēmas un topogrāfisko karšu sistēmas noteikumi

Vēl šajā numurā

22.11.2011., Nr. 183

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Ministru kabinets

Veids: noteikumi

Numurs: 878

Pieņemts: 15.11.2011.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru kabineta noteikumi Nr.878

Rīgā 2011.gada 15.novembrī (prot. Nr.67 5.§)

Grozījumi Ministru kabineta 2008.gada 25.augusta noteikumos Nr.671 "Ar militāra rakstura sprādzienbīstamiem priekšmetiem un nesprāgušu munīciju piesārņotu un potenciāli piesārņotu teritoriju izpētes un sanācijas darbu veikšanas speciālistu sertifikācijas un komersantu licencēšanas kārtība"

Izdoti saskaņā ar likuma "Par piesārņojumu" 44.panta trešo un ceturto daļu

Izdarīt Ministru kabineta 2008.gada 25.augusta noteikumos Nr.671 "Ar militāra rakstura sprādzienbīstamiem priekšmetiem un nesprāgušu munīciju piesārņotu un potenciāli piesārņotu teritoriju izpētes un sanācijas darbu veikšanas speciālistu sertifikācijas un komersantu licencēšanas kārtība" (Latvijas Vēstnesis, 2008, 134.nr.) šādus grozījumus:

1. Izteikt 17.2. un 17.3.apakšpunktu šādā redakcijā:

"17.2. komersanta dalībnieku – fizisku personu (izņemot akcionārus, kuru līdzdalība sabiedrības pamatkapitālā ir mazāka par 10 procentiem no sabiedrības pamatkapitāla), prokūristu un vadītāju sarakstu, kā arī to personu sarakstu, kas ieņem amatus pārvaldes institūcijās (norāda katras personas vārdu, uzvārdu, amatu un personas kodu);

17.3. narkologa un psihiatra atzinumu par katra komersanta dalībnieka – fiziskas personas (izņemot akcionārus, kuru līdzdalība sabiedrības pamatkapitālā ir mazāka par 10 procentiem no sabiedrības pamatkapitāla), prokūrista un vadītāja veselības stāvokli, kā arī tās personas veselības stāvokli, kas ieņem amatu pārvaldes institūcijās;".

2. Svītrot 18.1.apakšpunktā vārdus "komercreģistrā komersanta reģistrētās apliecības kopiju un".

3. Izteikt 18.2.apakšpunktu šādā redakcijā:

"18.2. pieprasa no Iekšlietu ministrijas Informācijas centra informāciju par komersanta dalībnieku – fizisko personu (izņemot akcionārus, kuru līdzdalība sabiedrības pamatkapitālā ir mazāka par 10 procentiem no sabiedrības pamatkapitāla), prokūristu un vadītāju sodāmību un administratīvajiem pārkāpumiem, kā arī to personu, kas ieņem amatus komersanta pārvaldes institūcijās, un komersanta darbinieku (sertificētu speciālistu) sodāmību un administratīvajiem pārkāpumiem;".

Ministru prezidents V.Dombrovskis

Aizsardzības ministra vietā –
tieslietu ministrs G.Bērziņš

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!