• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Uzaicinājumi nokārtot saistības. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 23.11.2011., Nr. 184 https://www.vestnesis.lv/ta/id/239929

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Uzaicinājumi uz tiesu

Vēl šajā numurā

23.11.2011., Nr. 184

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Uzaicinājumi nokārtot saistības

Pašvaldības SIA "Ventspils nekustamie īpašumi" lūdz Aldi GŪTMANI, dzīv. Lielais prospekts 22-19, Ventspilī, viena mēneša laikā no šī sludinājuma publicēšanas dienas apmaksāt parādu par dzīvojamās telpas īri Ls 397,55 apmērā (uz 01.11.2011.). Ja norādītajā termiņā parāds netiks apmaksāts, tiesā tiks iesniegta prasība par dzīvojamās telpas īres līguma izbeigšanu, jūsu un kopā ar jums dzīvojošo ģimenes locekļu izlikšanu no dzīvojamās telpas, kā arī īres parāda un tiesāšanās izdevumu piedziņu.

 

Ar šo Aivars Kārlis Celmiņš paziņo, ka viņam piederošajā īpašumā Elizabetes ielā 9, Rīgā, dzīvokļa nr. 4 īrnieki Leonīds Baranovs un Jekaterina Čerņevska nav samaksājuši dzīvojamo telpu īres maksu un maksu par komunālajiem pakalpojumiem laikā no 2007.gada aprīļa līdz 2011.gada 1. novembrim LVL 2909,39 apmērā. Aivars Kārlis Celmiņš brīdina: ja minētā parāda summa netiks samaksāta viena mēneša laikā no brīdinājuma publicēšanas dienas, Rīgas Ziemeļu rajona tiesā tiks iesniegta prasība pret Leonīdu Baranovu un Jekaterinu Čerņevsku par dzīvojamās telpas īres līguma izbeigšanu un izlikšanu no dzīvojamām telpām.

 

Pašvaldības SIA "Ventspils nekustamie īpašumi" lūdz Jekaterinu NIKANDROVU, dzīv. Inženieru ielā 97-17, Ventspilī, viena mēneša laikā no šī sludinājuma publicēšanas dienas apmaksāt parādu par kopīpašuma uzturēšanas un apsaimniekošanas maksu Ls 1132,88 apmērā (uz 01.11.2011.). Ja norādītajā termiņā parāds netiks apmaksāts, tiesā tiks iesniegta prasība par dzīvojamās mājas kopīpašuma uzturēšanas un apsaimniekošanas maksas parāda un tiesvedības izdevumu piedziņu.

 

Pašvaldības SIA "Ventspils nekustamie īpašumi" lūdz Vladimiru KRAVECU, dzīv. Abavas ielā 16-8, Ventspilī, viena mēneša laikā no šī sludinājuma publicēšanas dienas apmaksāt parādu par dzīvojamās telpas īri Ls 39 apmērā (uz 30.10.2011.). Ja norādītajā termiņā parāds netiks apmaksāts, tiesā tiks iesniegta prasība par dzīvojamās telpas īres līguma izbeigšanu un izlikšanu no dzīvojamās telpas, kā arī parāda un tiesāšanās izdevumu piedziņu.

 

Privatizējamā SIA JK Namu pārvalde, pamatojoties uz LR Civillikumu, LR likuma "Par dzīvojamo telpu īri" 282.pantu, lūdz BORISU BELUGINU, dzim. 23.03.1979., pēdējā zināmā dzīvesvieta Nameja ielā 30-9, Jēkabpilī, viena mēneša laikā no brīdinājuma publicēšanas, norēķināties par dzīvojamās telpas Nameja ielā 30-9, Jēkabpilī, īri un komunālajiem pakalpojumiem. Īres un komunālo pakalpojumu parāda nenomaksas gadījumā tiks sniegta prasība tiesā par parāda piedziņu, īres līguma izbeigšanu un jūsu izlikšanu no iepriekš minētajām telpām.

 

Privatizējamā SIA JK Namu pārvalde, pamatojoties uz LR Civillikumu, LR likuma "Par dzīvojamo telpu īri" 282.pantu, lūdz DEŅISU PETROVU /pirms uzvārda maiņas MAŽAJEVS), dzim. 22.05.1981., un VASILIJU MAŽAJEVU, dzim. 26.05.1988., pēdējā zināmā dzīvesvieta Pasta iela 107-1, Jēkabpils, viena mēneša laikā no brīdinājuma publicēšanas, norēķināties par dzīvojamās telpas Pasta ielā 107-1, Jēkabpilī, īri un komunālajiem pakalpojumiem. Īres un komunālo pakalpojumu parāda nenomaksas gadījumā tiks sniegta prasība tiesā par parāda piedziņu, īres līguma izbeigšanu un jūsu izlikšanu no augstāk minētajām telpām.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!