• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Rīgas domes 1994. gada 18. oktobra lēmums Nr. 432 "Par Rīgas pilsētas pašvaldības kustamā īpašuma norakstīšanas un atsavināšanas kārtību". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 22.10.1994., Nr. 124 https://www.vestnesis.lv/ta/id/239998

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Rīgas Domes lēmums Nr.433

Par Jauno laiku Hanzas dienu norises vietu 2001.gadā

Vēl šajā numurā

22.10.1994., Nr. 124

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Rīgas dome

Veids: lēmums

Numurs: 432

Pieņemts: 18.10.1994.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Rīgas Domes lēmums Nr.432

Rīgā 18.10.1994 (prot. nr.17, 6.§)

Par Rīgas pilsētas pašvaldības kustamā īpašuma norakstīšanas un atsavināšanas kārtību

Rīgas Dome nolemj noteikt šādu pilsētas pašvaldības uzņēmumu pārziņā esošās kustamās mantas norakstīšanas un atsavināšanas kārtību:

1. Iesniegumu ar ierosinājumu par pašvaldības kustamā īpašuma norakstīšanu vai atsavināšanu un visus nepieciešamos datus par katru norakstāmo vai atsavināmo kustamā īpašuma objektu (pamatlīdzekļa nosaukums; inventāra nr.; izlaides gads; gads, kurā pamatlīdzeklis uzņemts uzņēmuma bilancē; sākotnējā bilances vērtība; nolietojums; atlikusī bilances vērtība, atsavināmā kustamā īpašuma vērtība utt.) uzņēmums iesniedz Rīgas pilsētas valdes pašvaldības īpašuma nodaļā.

2. Saņemto iesniegumu izskata Pašvaldības īpašuma nodaļa, pārbaudot iesniegto ziņu pareizību, norakstīšanas vai atsavināšanas motīvu pamatotību, un nepieciešamības gadījumā organizē norakstāmā, atsavināmā īpašuma objekta apskati un novērtēšanu uz vietas.

3. Gadījumos, kad kustamā īpašuma norakstīšana vai atsavināšana atzīta par pamatotu, Pašvaldības īpašuma nodaļa parastajā kārtībā sagatavo Rīgas pilsētas izpilddirektora rīkojuma projektu par īpašuma norakstīšanu vai atsavināšanu un iesniedz to izskatīšanai Rīgas pilsētas izpilddirektoram A.Grīnbergam. Kustamā īpašuma, kura sākotnējā bilances vērtība ir lielāka par Ls 10 000, norakstīšanu vai atsavināšanu var veikt tikai saskaņā ar Rīgas Domes lēmumu.

4. Pašvaldības īpašuma nodaļa katra ceturkšņa beigās iesniedz Rīgas Domes pilsētas īpašuma un privatizācijas lietu komitejā pārskatu par ceturksnī notikušo kustamā īpašuma norakstīšanu un atsavināšanu.

Domes priekšsēdētāja vietnieks O.Batarevskis

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!