• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ekonomikas ministrs: Par operatīvo darbu vētras seku likvidācijā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 1.12.2011., Nr. 189 https://www.vestnesis.lv/ta/id/240506

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Finanšu ministrs: Tiekoties ar Komercbanku asociācijas prezidentu

Vēl šajā numurā

01.12.2011., Nr. 189

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ekonomikas ministrs: Par operatīvo darbu vētras seku likvidācijā

Ekonomikas ministrs Daniels Pavļuts pateicas "Latvenergo" koncerna, īpaši AS "Sadales tīkli", darbiniekiem par operatīvo darbu vētras nodarīto bojājumu elektrotīklos novēršanā, kā arī bez elektrības palikušajiem iedzīvotājiem par sapratni un pacietību.

Lielākais elektroapgādes traucējumu skaits bija pirmdienas, 28.novembra, rītā, kad bez elektrības bija palikuši vairāk nekā 40 000 "Latvenergo" klientu, bet 29.novembra pēcpusdienā elektroapgāde bija atjaunota jau gandrīz ikdienas režīmā.

"Lai arī dabas stihijas nav kontrolējamas, tomēr savlaicīga gatavošanās, darbu koordinācija un visu pušu sapratne var palīdzēt mazināt un ātrāk novērst to radītās sekas. Diemžēl arī patlaban ir mājsaimniecības, kurām elektrības piegāde nav pilnībā atjaunota, taču jau tagad vēlos pateikt paldies gan "Sadales tīklu" elektromontieriem par pašaizliedzīgo darbu vairāku diennakšu garumā, gan arī visiem bez elektrības palikušajiem iedzīvotājiem par pacietību un sapratni," 29.novembra vakarā uzsvēra D.Pavļuts.

Gatavojoties vētrai, "Sadales tīkli" jau kopš 25.novembra strādāja pastiprinātā režīmā – darba gatavībā bija 265 "Sadales tīkla" un apakšuzņēmēju brigādes, bija sagatavota speciālā tehnika, kā arī papildu gaisa vadu līniju koka balsti un citi materiāli.

Daiga Grūbe, ekonomikas ministra preses sekretāre

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!