• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par īpašās palīdzības fondiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 22.06.1993., Nr. 41 https://www.vestnesis.lv/ta/id/240650

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Latvijas Republikas Ministru Padomes lēmums Nr.320

Par aizņēmuma līgumu starp Latvijas Republiku, Latvijas Banku un Austrijas Republiku

Vēl šajā numurā

22.06.1993., Nr. 41

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Ministru Padome

Veids: lēmums

Numurs: 318

Pieņemts: 18.06.1993.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Latvijas Republikas Ministru Padomes lēmums Nr.318

Rīgā 1993. gada 18. jūnijā

Par īpašās palīdzības fondiem

Latvijas Republikas Ministru Padome n o l e m j:

1. Izdarīt grozījumus Latvijas Republikas Ministru Padomes 1992. gada 24. marta lēmumā Nr. 98 "Par Eiropas Kopienas un Latvijas Republikas īpašās palīdzības fonda izveidošanu":

1.1. izteikt 3. punktu šādā redakcijā:

"3. Iecelt finansu ministra vielas izpildītāju U.Osi par Latvijas Republikas pārstāvi Eiropas Kopienas un Latvijas Republikas īpašās palīdzības fondā.";

1.2. izteikt 6. punktu šādā redakcijā:

"6. Noteikt, ka finansu ministra vietas izpildītājam U.Osirn reizi trijos mēnešos Latvijas Republikas Valdības sēdē jāsniedz pārskats par Eiropas Kopienas un Latvijas Republikas īpašās palīdzības fondā saņemtajiem un izlietotajiem līdzekļiem.";

1.3. papildināt lēmumu ar 7. punktu šādā redakcijā:

"7. Noteikt, ka Finansu ministrija pārņem no Ārlietu ministrijas visas juridiskās un materiālās saistības, kas noteiktas Eiropas Kopienas komisijas un Latvijas Republikas saprašanās memorandā par īpašās palīdzības fonda vadīšanu un izlietošanu.".

2. Iecelt finansu ministra vietas izpildītāju U.Osi par Latvijas Republikas pārstāvi Dānijas Karalistes un l^atvijas Republikas īpašās palīdzības fondā.

3. Noteikt, ka Finansu ministrija pārņem no Ārlietu ministrijas visas juridiskās un materiālās saistības, kas noteiktas Dānijas Karalistes un Latvijas Republikas saprašanās memorandā par īpašās palīdzības fonda vadīšanu un izlietošanu.

4. Akceptēt Itālijas Republikas un Latvijas Republikas Ārlietu ministrijas un Itālijas Republikas un Latvijas Republikas Finansu ministrijas 1992. gada 2. martā parakstītos līgumus par Itālijas Republikas un Latvijas Republikas īpašās palīdzības fonda izveidošanu.

5. Iecelt finansu ministra vietas izpildītāju U.Osi par Latvijas Republikas pārstāvi Itālijas Republikas un Latvijas Republikas īpašās palīdzības fondā.

6. Uzdot Finansu ministrijai atvērt bankā norēķinu kontu, kurā ministrijām jāpārskaita līdzekļi, kas iegūli, realizējot Itālijas Republikas palīdzībai ietvaros saņemtos sūtījumus.

7. Uzdot ministrijām, kuras saņem līdzekļus, realizējot Itālijas Republikas palīdzības ietvaros saņemtos sūtījumus par nacionālo valūtu, divu nedēļu laikā pēc pirmo līdzekļu iegūšanas un pēc tam ik pa divām nedēļām pārskaitīt minētos līdzekļus šī lēmuma 6. punktā minētajā norēķinu kontā.

8. Noteikt, ka finansu ministra vietas izpildītājam U.Osim reizi trijos mēnešos Latvijas Republikas Valdības sēdē jāsniedz pārskats par Itālijas Republikas un Latvijas Republikas īpašās palīdzības fondā saņemtajiem un izlietotajiem līdzekļiem.

Latvijas Republikas Ministru Padomes priekšsēdētājs I.Godmanis

Latvijas Republikas valsts ministrs J.Dinevičs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!