• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta 1994. gada 8. novembra rīkojums Nr. 491-r "Par nekustamo īpašumu Alūksnes rajona Alsviķu pagasta "Strautiņos"". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 17.11.1994., Nr. 135 https://www.vestnesis.lv/ta/id/240735

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Aizsardzības ministra pavēle Nr.218

Aizsardzības ministra pavēle Nr.218

Vēl šajā numurā

17.11.1994., Nr. 135

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Ministru kabinets

Veids: rīkojums

Numurs: 491-r

Pieņemts: 08.11.1994.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru kabineta rīkojums Nr.491-r

Rīgā 1994. gada 8. novembrī (prot. nr. 55,7.§)

Par nekustamo īpašumu Alūksnes rajona Alsviķu pagasta "Strautiņos"

1. Pamatojoties uz Augstākās Padomes 1992. gaiļa 9. septembra lēmumu "Par kārtību, kādā pašvaldības uzskaita, kontrolē un pārņem ārvalstu militāro resoru pārziņā esošos nekustamā īpašuma objektus", nodot Alūksnes rajona pašvaldības īpašumā nekustamo Īpašumu (ēkas, būves, iekārtas, un komunikācijas) Alūksnes rajona Alsviķu pagasta "Strautiņos", kuru minētā pašvaldība pārņēmusi no bijušās PSRS Aizsardzības ministrijas karaspēka daļas nr.21618, izņemot nekustamo īpašumu, kurš minēts šī rīkojuma pielikumā un saglabājams valsts īpašumā un nododams Izglītības un zinātnes ministrijas valdījumā mācību un pāraudzināšanas iestādei "Strautiņi" vajadzībām.

2. Izglītības un zinātnes ministrijai sagatavot nepieciešamos dokumentus šī rīkojuma pielikuma minētā nekustami īpašuma reģistrēšanai uz valsts vārda Izglītības un zinātnes ministrijas personā.

3. Jautājumus, kas saistīti ar šī rīkojuma 1.punktā minētā nekustamā īpašuma denacionalizāciju (atdošanu bijušajiem īpašniekiem vai viņu mantiniekiem) vai privatizāciju, risināt likumos noteiktajā kārtībā.

4. Saskaņā ar likumu "Par audzinoša rakstura piespiedu līdzekļu piemērošanu nepilngadīgajiem" (Latvijas Republikas Augstākās Padomes un Valdības Ziņotājs, 1993, 24/25) un Izglītības likuma (Latvijas Republikas Augstākās Padomes un Valdības Ziņotājs, 1991, 31) 30. panti otro daļu nodibināt Alūksnes rajona Alsviķu pagasta "Strautiņos" mācību un pāraudzināšanas iestādi, kura tiks finansēta no Izglītības un zinātnes ministrijas budžeta.

5. Izglītības un zinātnes ministrijai līdz 19947.gada 15. novembrim iesniegt Finansu ministrijai šī rīkojuma 4. punktā minētās mācību un pāraudzināšanas iestādes uzturēšanas finansiālo pamatojumu un izdevumu tāmi.

Ministru prezidents M.Gailis

Izglītības un zinātnes ministrs, Ministru prezidenta biedrs J.Vaivads

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!