• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Izraksts no Muitas tarifu padomes sēdes protokola Nr.20. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 20.05.1993., Nr. 27 https://www.vestnesis.lv/ta/id/241189

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Sestdiena, 22.05.1993.

Laidiena Nr. 28, OP 1993/28

Vēl šajā numurā

20.05.1993., Nr. 27

PAR DOKUMENTU

Veids: protokola izraksts

Numurs: 20

Pieņemts: 13.05.1993.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

IZRAKSTS NO MUITAS TARIFU PADOMES SĒDES PROTOKOLA Nr.20

Rīgā 1993. gada 13. maiji

§2.

Muitas tarifu padome nolēma 1993. gada 21. aprīļa 18.protokola 2.paragrāfu izteikt šādā redakcijā:

1. Līdz 1993. gada 30. jūnijam nepiemērot ievedmuitu izejmateriāliem, komplektējošām detaļām, iekārtām, to rezerves daļām un instrumentiem, kurus saņems Latvijas Republikas uzņēmumi un organizācijas tautsaimniecības vajadzību nodrošināšanai.

2. Precēm, kurām nav piemērojama ievedmuita, uzņēmumu un organizāciju sastādītajos sarakstos jānorāda preces kods, nosaukums un valsts, no kuras prece tiek ievesta.

Saraksta beigās uzņēmuma vai organizācijas vadītājam ar savu parakstu jāapliecina, ka sarakstā minētie izejmateriāli, komplektējošās detaļas, iekārtas, to rezerves daļas vai instrumenti netiks pārdoti vai citādā veidā realizēti.

3. Minēto preču saraksti jāapstiprina attiecīgās nozares ministram vai ministra vietniekam, un tie iesniedzami Muitas departamenta iestādēm izmantošanai darbā, bet šo sarakstu kopijas izsniedzamas Muitas tarifu padomei zināšanai.

4. Minētie izejmateriālu, komplektējošo detaļu, iekārtu, to rezerves daļu un instrumentu saraksti pēc saskaņošanas (apstiprināšanas) ar attiecīgās nozares ministru vai ministra vietnieku uzskatāmi par pamatojumu ievedmuitas nepiemērošanai šajos sarakstos norādītajām precēm.

5. Ja no ievedmuitas atbrīvotos izejmateriālus, komplektējošās detaļas, iekārtas, to rezerves daļas un instrumentus izmanto citiem mērķiem nekā tiem, par kuriem ir paredzēti ievedmuitas atvieglojumi, iestājas atbildība saskaņā ar Latvijas Republikas Muitas kodeksu.

Muitas tarifu padomes priekšsēdētāja vietnieks I.Meļķis

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!