• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta 4. maija sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 6.05.1999., Nr. 140 https://www.vestnesis.lv/ta/id/24141

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta noteikumi Nr.158

Telekomunikāciju gala iekārtu atbilstības novērtēšanas noteikumi

Vēl šajā numurā

06.05.1999., Nr. 140

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru kabineta 4. maija sēdē

Nobeigums. Sākums "LV" 4. maija numurā

 

Pieņemti zināšanai Ekonomikas ministrijas iesniegtoiepriekšlikumi par privatizējamās valsts akciju sabiedrības "Latvenergo" privatizāciju. Atzīmēts, ka Ekonomikas ministrijas iesniegtā informācija ir jāpapildina, lai Ministru kabinets varētu pieņemt lēmumu par privatizējamās valsts akciju sabiedrības "Latvenergo" privatizācijas nosacījumiem. Ekonomikas ministrijai divu nedēļu laikā uzdots iesniegt izskatīšanai Ministru kabinetā plānu elektroenerģētikas sektora attīstībai, kas atbilst Eiropas Savienības elektroenerģijas tirgus liberalizācijas un konkurences veicināšanas principiem, paredzot tajā arī elektroenerģētikas sektorpolitikas precizēšanu, kā arī rīcības plānu privatizējamās valsts akciju sabiedrības "Latvenergo" privatizācijai.

Valdība akceptēja Izglītības un zinātnes ministrijas iesniegto Koncepciju par priekšlikumiem augstskolu pārraudzības īstenošanai. Valdības akceptētais koncepcijas variants paredz nemainīt pašreizējo augstskolu pārraudzības sistēmu.

Valdība nepieņēma rīkojuma projektus "Par bezpeļņas organizāciju valsts akciju sabiedrību "Bērnu klīniskā slimnīca"" un "Par bezpeļņas organizāciju valsts akciju sabiedrību "P.Stradiņa klīniskā slimnīca"". Konceptuāli atbalstīts priekšlikums pārveidot minētās slimnīcas par uzņēmējsabiedrībām. Nolemts līdz laikam, kad tiks atrisināts jautājums par slimnīcu juridisko statusu, ierosināt apturēt Latvijas Medicīnas akadēmijas Satversmes apstiprināšanu Saeimā.

Akceptēts rīkojums "Par Latvijas Republikas Aizsardzības ministrijas un Čehijas Republikas Aizsardzības ministrijas vienošanos par klasificētās militārās informācijas aizsardzību" un rīkojums "Par Latvijas Republikas valdības un Čehijas Republikas valdības nolīgumu par gaisa satiksmi".

Pieņemta zināšanai informācija par nacionālās likumdošanas atbilstības ES prasībām izvērtēšanas otrā posma sagatavošanu transporta politikas, konkurences politikas un brīvās personu kustības jomā.

Jautājumu par Saeimas 1999.gada 29.aprīļa lēmumu par Telekomunikāciju tarifu padomi un jautājumu par pasākumiem, kas veicami nacionālās likumdošanas atbilstības Eiropas Savienības prasībām izvērtēšanā veterinārmedicīnisko produktu jomā valdība izskatīs Ministru kabineta 11.maija sēdē.

Valdības preses departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!