• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta 1994. gada 2. decembra protokola izraksts Nr. 61 "Par situāciju sakarā ar Izglītības un zinātnes darbinieku arodbiedrības izsludināto izglītības darbinieku streiku". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 8.12.1994., Nr. 143 https://www.vestnesis.lv/ta/id/241518

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta lēmums Nr.140

Par ierēdņu amatu pretendentu atestācijas turpināšanu (Sākums)

Vēl šajā numurā

08.12.1994., Nr. 143

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Ministru kabinets

Veids: protokola izraksts

Numurs: 61

Pieņemts: 02.12.1994.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru kabineta sēdes protokola nr.61 izraksts

1994. gada 2.decembrī

Par situāciju sakarā ar Izglītības un zinātnes darbinieku arodbiedrības izsludināto izglītības darbinieku streiku

Apspriešanā piedalās: J.Vaivads, A.Piebalgs, A. Bērziņš, J.A.Tupesis, V.Makarovs, A Gūtmanis, V.A.Tērauda, J.Ādamsons, D.Tunsts, I.Sāmīte, J.Dripe, 0.R.Pavlovskis, R.Apsītis, M.Gailis.

Nolemj: 1. Pieņemt zināšanai J.Vaivada un A.Piebalga sniegto informāciju par sarunu rezultātiem ar Latvijas izglītības un zinātnes darbinieku arodbiedrības vadību izglītības darbinieku algu paaugstināšanas jautājumā.

2. Ministru kabinets atbalstīs jebkurus konstruktīvus priekšlikumus, kas paredz skolotāju algu diferencētu paaugstināšanu atbilstoši viņu kvalifikācijai.

3. Ministra kabinets uzskata, ka 1995. gada valsts budžeta ieņēmuma daļa palielināma, pastiprinot valsts robežas šķērsošanas un muitas kontroli, kā ari nodokļu, nodevu un citu ieņēmumu iekasēšanas kontroli.

4. Ministru kabinets atbalsta Izglītības un zinātnes ministrijas priekšlikumus par izglītības reformas turpināšanu, lai līdz 1995. gada 1.martam pabeigtu izglītības darbinieku jaunās darba samaksas sistēmas izstrādāšanu un ne vēlāk kā 1995. gada 1.maijā — tās ieviešanu.

5. J.Vaivadam izskatīt iespēju nepieciešamības gadījumā pagarināt mācību periodu atsevišķās mācību iestādēs, lai nodrošinātu paredzētās mācību programmas apgūšanu, kā ari neaprēķināt darba samaksu par streika laikā nenotikušajām stundām.

Ministru prezidents M.Gailis

Valsts kancelejas direktors Z.Tikmers

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!