• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Iekšlietu ministrijas 1993. gada 6. oktobra pavēle Nr. 250 "Par kārtību, kādā izsniedzamas speciālās atļaujas (licences) ieroču, munīcijas, sprāgstvielu un speciālo līdzekļu ievešanai un realizācijai Latvijas Republikā. Precizējot iepriekš publicēto". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 13.11.1993., Nr. 106 https://www.vestnesis.lv/ta/id/241693

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Sestdiena, 13.11.1993.

Laidiena Nr. 107, OP 1993/107

Vēl šajā numurā

13.11.1993., Nr. 106

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Iekšlietu ministrija

Veids: pavēle

Numurs: 250

Pieņemts: 06.10.1993.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

PRECIZĒJUMS

Ar Iekšlietu ministra Pavēli Nr.250 apstiprinātajā Instrukcijā par kārtību, kādā izsniedzamas speciālās atļaujas (licences) ieroču, munīcijas, sprāgstvielu un speciālo līdzekļu ievešanai un realizācijai Latvijas Republikā, kas publicēta 14.oktobrī "Latvijas Vēstneša" 89.numurā, 1.punkta 1.rindkopā korektoru vainas dēļ izlaisti vārdi "speciālo līdzekļu". Pavisam precīzi šis teikums lasāms tā:

Šī instrukcija nosaka kārtību, kādā IeM licencēšanas komisija izsniedz speciālās atļaujas (licences) ieroču, munīcijas, sprāgstvielu, tai skaitā ar sprāgstvielām pildītu pirotehnisko līdzekļu, un speciālo līdzekļu - gāzes pistoļu (revolveru), to patronu un ar kairinošas iedarbības vielām pildītu gāzes baloniņu - (turpmāk tekstā - ieroču un speciālo līdzekļu) ievešanai un (vai) realizācijai.

Redakcija

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!