• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 23.12.2011., Nr. 202 https://www.vestnesis.lv/ta/id/241904

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Pilnvaru atsaukumi

Vēl šajā numurā

23.12.2011., Nr. 202

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi

Paziņojums

Pieteikumi Nacionālās elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomes konkursam apraides tiesību piešķiršanai komerciāla elektroniskā plašsaziņas līdzekļa darbībai: vietējās radio programmas veidošanai Jēkabpilī.

1. Nacionālā elektronisko plašsaziņas līdzekļu padome paziņo, ka konkursam apraides tiesību piešķiršanai komerciāla elektroniskā plašsaziņas līdzekļa darbībai: vietējas radio programmas veidošanai Jēkabpilī ir saņemts iesniegums no SIA "Valmieras TV".

Ziņas par dalībnieku: SIA "Valmieras TV", reģ.nr. 54103004831, Purva iela 12A, Valmiera, LV-4201.

Ziņas par piedāvātās programmas pamatnosacījumiem: konkursa uzvaras gadījumā dalībnieks plāno veidot programmu ar nosaukumu "Radio Valmiera". Programmas formāts - muzikāli informatīva programma ar ārzemju un latviešu populāro mūziku.

Programmas radošais nodrošinājums - ne mazāk kā 133 stundas nedēļā. Oriģinālraidījumi - ne mazāk kā 133 stundas nedēļā. Diennakts minimums latviešu valodā - 60%.

Finansiālā nodrošinājuma avoti: SIA "Valmieras TV" finanšu līdzekļi 15 000 apmērā.

2. Nacionālā elektronisko plašsaziņas līdzekļu padome paziņo, ka konkursam apraides tiesību piešķiršanai komerciāla elektroniskā plašsaziņas līdzekļa darbībai: vietējas radio programmas veidošanai Jēkabpilī ir saņemts iesniegums no AS "Radio SWH".

Ziņas par dalībnieku: AS "Radio SWH", reģ.nr. 40003125825, Skanstes iela 50, Rīga, LV-1013.

Ziņas par piedāvātās programmas pamatnosacījumiem: konkursa uzvaras gadījumā dalībnieks plāno veidot programmu ar nosaukumu "Radio SWH Plus Jēkabpils". Programmas formāts - Russian Hit Radio - mūzika, informācija, izklaide, līdzīgi kā Radio SWH Plus.

Programmas radošais nodrošinājums -157 stundas nedēļā. Oriģinālraidījumi - ne mazāk kā 151 stundas nedēļā. Raidlaika apjoms latviešu valodā - 60%, krievu valodā - 40%.

Finansiālā nodrošinājuma avoti: AS "Radio SWH" pašu finanšu līdzekļi, nepieciešamības gadījumā piesaistot mātes uzņēmuma "CommunicorpGroup Ltd." līdzekļus 15 000 apmērā.

3. Nacionālā elektronisko plašsaziņas līdzekļu padome paziņo, ka konkursam apraides tiesību piešķiršanai komerciāla elektroniskā plašsaziņas līdzekļa darbībai: vietējas radio programmas veidošanai Jēkabpilī ir saņemts iesniegums no Kristapa Zīda.

Ziņas par dalībnieku: Kristaps Zīds, Miera iela 85-9, Rīga, LV-1013.

Ziņas par piedāvātās programmas pamatnosacījumiem: konkursa uzvaras gadījumā dalībnieks plāno veidot programmu ar nosaukumu "Radio Autoziņas.FM" - radio autobraucējiem. Ziņas, tematiskie raidījumi, specializētas ziņas, laika prognozes, ziņas par situāciju uz Rīgas ielām. Muzikālais formāts: labākā pēdējo 30 gadu pasaules elektroniskā, soulfullhouse un pop mūzika, interaktīvi izklaidējoši muzikāli raidījumi utml. 

Programmas radošais nodrošinājums - autobraucēju savstarpējā komunikācija "online" režīmā, izmantojot viedtālruņus un planšetdatorus, kā arī interneta portāls www.autoziņas.fm, kurā dalībnieki var izmantot piedāvātās aktivitātes, izvietot informāciju sev vēlamā izskatā un sniegt ieteikumus radio programmas veidošanā. Oriģinālraidījumi - ne mazāk kā 126 stundas nedēļā, t.i. ne mazāk kā 18 stundas diennaktī, kas primāri ir mērķēti autovadītājiem, kā arī gājējiem un sabiedrībai kopumā, lai kopīgi veidotu sev saprotamu un visiem pieejamu braukšanas kultūru Rīgas ielās. Raidlaika apjoms latviešu valodā - 60%, krievu valodā - 40%.

Finansiālā nodrošinājuma avoti: Kristapa Zīda privātie līdzekļi 80 000 apmērā.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!