• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ārlietu ministrs: Apspriežot Ārpolitikas ziņojuma projektu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 10.01.2012., Nr. 5 https://www.vestnesis.lv/ta/id/242564

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Satiksmes ministrs: Apmeklējot Rīgas vagonbūves rūpnīcu

Vēl šajā numurā

10.01.2012., Nr. 5

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ārlietu ministrs: Apspriežot Ārpolitikas ziņojuma projektu

5.janvārī ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs, tiekoties ar nevalstisko organizāciju un sociālo partneru pārstāvjiem, apsprieda Ārlietu ministrijas Ārpolitikas ziņojuma projektu. Šis ziņojums tiks iesniegts Saeimā, gatavojoties janvāra beigās plānotajām otrajām ārpolitikas debatēm.

Ziņojuma mērķis, kā uzsvēra ārlietu ministrs, ir izcelt būtiskāko, kas ārpolitikā paveikts 2011.gadā un kas tiek plānots 2012.gadā. Sarunas gaitā tās dalībnieki dalījās savās pārdomās par Ārpolitikas ziņojuma projektu un izteica savus priekšlikumus atsevišķām tā sadaļām.

Sarunā piedalījās pārstāvji no Eiropas kustības Latvijā, Sabiedriskās politikas centra “Providus”, Latvijas Platformas attīstības sadarbībai, Latvijas Transatlantiskās organizācijas, Latvijas Pilsoniskās alianses, Latvijas politologu biedrības, Eiropas Latviešu apvienības, kluba “Mājas”, Latvijas Darba devēju konfederācijas, Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras, Latvijas Pašvaldību savienības un Latvijas lauku foruma.

Ārlietu ministrijas Preses un informācijas nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!