• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Zemkopības ministrija: Par pārtikas ražošanas nozares turpmāko attīstību. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 13.01.2012., Nr. 8 https://www.vestnesis.lv/ta/id/242739

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta sēdē: 2012.gada 10.janvārī

Vēl šajā numurā

13.01.2012., Nr. 8

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Zemkopības ministrija: Par pārtikas ražošanas nozares turpmāko attīstību

11.janvārī Zemkopības ministrijā notika Pārtikas nozares padomes pirmā sēde, kurā zemkopības ministre Laimdota Straujuma, Zemkopības ministrijas (ZM) speciālisti un pārtikas ražošanas uzņēmumu pārstāvji apsprieda aktualitātes un problēmas nozarē un diskutēja par to iespējamajiem risinājumiem un nozares tālāko attīstību. Pārtikas nozares sēdē ZM informēja par pašreizējo situāciju pārtikas nozarē, kā arī sniedza pārskatu par iespējamiem ieguvumiem Latvijas pārtikas ražotājiem no Krievijas pievienošanās Pasaules Tirdzniecības organizācijai.

Savukārt pārtikas ražotāji pauda savu nostāju par pārtikas nozarei būtiskiem jautājumiem – tādiem kā obligātās depozītu sistēmas dzērienu iepakojumam ieviešana, muitas procedūras “ievešana pārstrādei” piemērošanas nosacījumu uzlabošana attiecībā uz ievesto produktu (piemēram, cukuru un miltiem) pārstrādi, akcīzes nodokļa likmes bezalkoholiskajiem dzērieniem atcelšana, kā arī par citiem uzlabojumiem nodokļu jomā, kas skar pārtikas nozari, lai nepieļautu Latvijas uzņēmumu konkurētspējas pazemināšanos lielāka nodokļu sloga dēļ.

Ministrijas Preses un sabiedrisko attiecību nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!