• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 31.01.2012., Nr. 17 https://www.vestnesis.lv/ta/id/243460

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Pilnvaru atsaukumi

Vēl šajā numurā

31.01.2012., Nr. 17

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi

Konkursi

Saskaņā ar Ministru kabineta 12.10.2010. noteikumiem Nr.975 "Kārtība, kādā Nacionālais kino centrs piešķir publisko finansējumu filmu nozares projektiem" Nacionālais kino centrs izsludina šādus projektu konkursus:

1. 2012.gada spēlfilmu projektu konkurss. Pieejamais finansējums 380 200 LVL.

2. 2012.gada dokumentālo filmu projektu konkurss. Pieejamais finansējums 122 400 LVL.

3. 2012.gada animācijas filmu projektu konkurss. Pieejamais finansējums 156 400 LVL.

Projektu iesniegšanas termiņš - līdz 2012.gada 29.februārim plkst.12.00. Iepazīties ar konkursu nolikumiem un saņemt papildu informāciju var Nacionālajā kino centrā Rīgā, Peitavas ielā 10/12, tālr. 67358878, kā arī Nacionālā kino centra mājas lapā: www.nfc.lv.

 

Zemkopības ministrija, pamatojoties uz Zivju fonda padomes 2012.gada 18.janvāra lēmumu, izsludina projektu iesniegumu iesniegšanas pirmo kārtu šādiem Zivju fonda pasākumiem:

1) zinātniskās pētniecības programmu finansēšanai un līdzdalībai starpvalstu sadarbībā zinātniskajos pētījumos zivsaimniecībā, izņemot tādu iesniegto programmu un pētījumu finansēšanu, kuri pretendē uz finansējuma saņemšanu no citu valsts vai Eiropas Savienības fondu finansējuma - no sludinājuma publicēšanas laikrakstā "Latvijas Vēstnesis" līdz 2012.gada 16.aprīlim ar kopējo kārtai pieejamo atbalsta apmēru Ls 13 000;

2) zivju resursu pavairošanai un atražošanai publiskajās ūdenstilpēs un ūdenstilpēs, kurās zvejas tiesības pieder valstij, kā arī citās ūdenstilpēs, kas ir valsts vai pašvaldību īpašumā - no sludinājuma publicēšanas dienas laikrakstā "Latvijas Vēstnesis" līdz 2012.gada 16.martam ar kopējo kārtai pieejamo atbalsta apmēru 75000 Ls un ievērojot nosacījumu, ka viena projekta iesnieguma maksimālais atbalsta apmērs ir Ls 3000, izņemot ar lašveidīgo zivju sugu pavairošanu un atražošanu saistītos projektus, kur viena projekta iesnieguma maksimālais atbalsta apmērs ir Ls 5000;

3) zivju resursu aizsardzības pasākumiem, ko veic valsts iestādes vai pašvaldības, kuru kompetencē ir zivju resursu aizsardzība (izņemot attiecīgās institūcijas kārtējos izdevumus) - no sludinājuma publicēšanas dienas laikrakstā "Latvijas Vēstnesis" līdz 2012.gada 30.martam ar kopējo kārtai pieejamo atbalsta apmēru Ls 60 000;

4) sabiedrības informēšanas pasākumiem par zivju resursu pētījumiem, to racionālu un saudzīgu izmantošanu, atražošanu un aizsardzību, tai skaitā publicistikas izdevumiem, mācību vai uzziņu literatūrai, informatīvi izglītojošiem televīzijas raidījumiem vai radioraidījumiem - no sludinājuma publicēšanas dienas laikrakstā "Latvijas Vēstnesis" līdz 2012.gada 2.martam ar kopējo kārtai pieejamo atbalsta apmēru Ls 48 500 un ievērojot nosacījumu, ka viena projekta iesnieguma maksimālais atbalsta apmērs ir Ls 15 000 un no pasākuma līdzekļiem atbalsts var tikt piešķirts ne vairāk kā diviem televīzijas raidījumu projektiem;

5) dalībai starptautiskos pasākumos, konferencēs un apmācībās saistībā ar zivju resursu pētījumiem, to racionālu un saudzīgu izmantošanu, atražošanu un aizsardzību, izņemot atbalstu profesionālajai apmācībai, partnerattiecībām, sadarbībai un pieredzes apmaiņai, kas tiek finansēta saskaņā ar normatīvajiem aktiem par kārtību, kādā piešķir valsts un Eiropas Savienības atbalstu zivsaimniecības attīstībai atklātu projektu iesniegumu konkursu veidā profesionālajai apmācībai, partnerattiecību, sadarbības un pieredzes apmaiņas veicināšanai - no sludinājuma publicēšanas dienas laikrakstā "Latvijas Vēstnesis" līdz 2012.gada 2.martam ar kopējo kārtai pieejamo atbalsta apmēru 5000 Ls un ievērojot nosacījumu, ka viena projekta iesnieguma maksimālais atbalsta apmērs ir Ls 1500.

Projekta iesniegumu jāiesniedz Lauku atbalsta dienestā Rīgā, Republikas laukumā 2, 8.stāvā, 820.kabinetā (tālr. 67027687).

Projekta iesnieguma veidlapa un informācija par projektu iesniegšanas kārtību pieejama Lauku atbalsta dienesta mājas lapā: www.lad.gov.lv.

Lai Zivju fonda pasākumam "Zivju resursu pavairošana un atražošana publiskajās ūdenstilpēs un ūdenstilpēs, kurās zvejas tiesības pieder valstij, kā arī citās ūdenstilpēs, kas ir valsts vai pašvaldību īpašumā" pieteiktie projekti nedublētu jau plānotās no valsts budžeta finansētās zivju ielaišanas, pirms projekta iesnieguma iesniegšanas Lauku atbalsta dienestā lūdzam iepazīties ar Zemkopības ministrijas mājas lapas www.zm.gov.lv sadaļas "Zivsaimniecība" apakšsadaļā "Akvakultūra" ievietoto dokumentu "Plāns zivju mazuļu ielaišanai dabiskās ūdenstilpēs "Zivju resursu mākslīgās atražošanas rīcības plāna 2011. -2013. gadam" izpildei 2012. gadā no Pārtikas drošības, dzīvnieku veselības un vides zinātniskā institūta audzētavām.

 

Konkursa rezultāti

Nacionālā elektronisko plašsaziņas līdzekļu padome paziņo, ka par uzvarētāju konkursā apraides tiesību piešķiršanai komerciāla elektroniskā plašsaziņas līdzekļa darbībai - vietējās radio programmas veidošanai Jēkabpilī ir atzīta SIA "VALMIERAS TV".

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!