• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Dažādi sludinājumi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 7.02.2012., Nr. 21 https://www.vestnesis.lv/ta/id/243736

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dokumentu, zīmogu atsaukumi

Vēl šajā numurā

07.02.2012., Nr. 21

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Dažādi sludinājumi

 

 

Paziņojums par nekustamā īpašuma novērtējumu

Rīgas apgabaltiesas iecirkņa nr.74 zvērināta tiesu izpildītāja Aijas Kalniņas lietvedībā atrodas:

1. Pašvaldības ieņēmumu pārvaldes 12.02.2009. izdotais lēmums nr. PIP-09-172-lsi/07-15/4961-AL par Ls 1890,30 piedziņu no DEMM RA SIA, reģ.nr. 40003276540, par labu Rīgas domes Pašvaldības ieņēmumu pārvaldei.

2. Rīgas domes Pašvaldības ieņēmumu pārvaldes 07.11.2011. izdotais izpildrīkojums nr. PIP-11-1208-1si/07-15/4961-AL par Ls 7860,41 piedziņu no DEMM RA SIA, reģ.nr. 40003276540, par labu Rīgas domes Pašvaldības ieņēmumu pārvaldei.

Ar šo paziņoju, ka nekustamā īpašuma:

Rīgas pilsētas zemesgrāmatu nodaļa

Rīgas pilsētas zemesgrāmatas nodalījums nr. 13681 601

Kadastra numurs: 0100 908 5707

Adrese: Viestura prospekts 81-601, Rīga.

Piespiedu pārdošanas vērtība ir noteikta Ls 43 000 (četrdesmit trīs tūkstoši latu).

Pamatojoties uz Civilprocesa likuma 604.panta otro un trešo daļu, parādniekam, piedzinējam un hipotekārajam kreditoram ir tiesības 10 dienu laikā no paziņojuma nosūtīšanas dienas lūgt nekustamā īpašuma atkārtotu novērtēšanu.

Persona, kura lūgusi atkārtotu novērtēšanu, sedz novērtēšanas izdevumus tiesu izpildītāja noteiktajā termiņā, iemaksājot nepieciešamo naudas summu tiesu izpildītāju kontā. Ja novērtēšanai nepieciešamā naudas summa šajā termiņā nav iemaksāta, tiesu izpildītājs lūgumu par nekustamā īpašuma atkārtotu novērtēšanu noraida.

 

 

Paziņojums

Alūksnes novada pašvaldība aicina visus laivu novietņu "Iekšezers 1" un "Iekšezers 17" (Bērzi) Alūksnes ezerā, lietotājus 2012.gada 14.februārī plkst.10.00 ierasties uz Alūksnes novada domes Tautsaimniecības komitejas sēdi Administratīvās ēkas Dārza ielā 11, Alūksnē, Alūksnes novadā, "Mazajā zālē", kur atkārtoti tiks lemts jautājums par tālāko rīcību ar laivu novietnēm "Iekšezers 1" un "Iekšezers 17" (Bērzi).

 

 

Paziņojums

SIA "Latvijas propāna gāze" informē, ka, sākot ar 2012.gada 1.martu maksa par sašķidrināto naftas gāzi sašķidrinātās naftas gāzes lietotājiem (abonentiem), ar kuriem noslēgti līgumi par sašķidrinātās gāzes piegādi dzīvokļa īpašniekam (īrniekam), tiek diferencēta atkarībā no patērētās gāzes daudzuma kalendārajā gadā. Maksa par sašķidrināto naftas gāzi tiek samazināta par patēriņu, kas ir vienāds vai pārsniedz 60 m3 kalendārajā gadā. SIA "Latvijas Propāna gāze" no 2012.gada 1.marta nosaka šādu maksu par sašķidrināto naftas gāzi:

Maksa par sašķidrināto naftas gāzi

Kalendārā gada sašķidrinātās naftas gāzes patēriņš, m3

Maksa par sašķidrināto naftas gāzi Ls/m3 (t.sk. PVN 22%)

Līdz 60 m3

3.81

60 m3 un vairāk

3.00

100 m3 un vairāk

2.79

150 m3 un vairāk

2.60

200 m3 un vairāk

2.42

300 m3 un vairāk

2.24

400 m3 un vairāk

2.09

500 m3 un vairāk

1.94

600 m3 un vairāk

1.81

 

 

Paziņojums

Rīgā, Akmeņu ielas 20-10, īrnieks Juris Roķis aicina Akmeņu ielas 20, Rīgā, īpašnieku līdz 2012.gada 3.aprīlim ierasties zvērinātas notāres Ivetas Vitkovska prakses vietā Rīgā, K.Barona ielā 64-1, lai saņemtu glabājumā nodoto naudu par īri, komunālajiem un apsaimniekošanas maksājumiem.

 

 

Lūgums atsaukties

Salaspils novada dome aicina VLADIMIRA TRENDOVACKA (dzim. 1951. gada 2. oktobrī, miris 2012. gada 15. janvārī) piederīgos pieteikties Salaspils novada domē Līvzemes ielā 8, Salaspilī, 304.kabinetā (kontakttālrunis 67981010), divu nedēļu laikā no aicinājuma publikācijas, lai vienotos par rīcību ar Vladimira Trendovacka īrētajā dzīvoklī atstātajiem sadzīves priekšmetiem un mantām. Ja minētajā termiņā Vladimira Trendovacka piederīgie nepieteiksies, mantas tiks iznīcinātas.

 

 

Paziņojums

Ēkas Cēsīs, L.Katrīnas ielā 12, bijušais īpašnieks M.Dziedātājs paziņo, ka saskaņā ar ēkas īrniekiem 06.10.2011. nosūtīto paziņojumu ar 2011.gada 1.novembri tika pārtraukti dzīvokļu nr.1 un nr.4 īres līgumi ar īrniekiem A.BRAUSKU un R.BRAUSKU. Īres līgumi pārtraukti sakarā ar ēkas rekonstrukciju un inženiertehnisko ierīču avārijas stāvokli un plānoto kapitālo remontu.

 

 

Paziņojums

Sakarā ar namīpašuma Avotu ielā 61, Rīgā, pārņemšanu, lūdzam personu vai personas, kuras aizņem dzīvokli Avotu ielā 61, dz.20, Rīgā, ierasties pie namīpašnieka AS OTTO, ņemot līdzi Dzīvojamās telpas īres līguma oriģinālu un personas apliecinošu dokumentu. Lūdzam ierasties 14 dienu laikā no sludinājuma publicēšanas, iepriekš norunājot tikšanos pa telefonu 67378184, 29108321. Pēc šī laika pretenzijas par dzīvoklī esošajām atstātajām mantām netiks pieņemtas.

 

 

SIA "Latvijas propāna gāze" informē sašķidrinātās naftas gāzes lietotājus (abonentus) daudzdzīvokļu dzīvojamās mājās, ka 2012.gada 15.martā stājas spēkā jauna "Norēķinu kārtība sašķidrinātās naftas gāzes piegādēm lietotājiem daudzdzīvokļu dzīvojamās mājās.

APSTIPRINĀTS SIA "Latvijas propāna gāze" 2012. gada 23. janvāra Valdes sēdē

NORĒĶINU KĀRTĪBA SAŠĶIDRINĀTĀS NAFTAS GĀZES PIEGĀDĒM LIETOTĀJIEM DAUDZDZĪVOKĻU DZĪVOJAMĀS MĀJĀS

Norēķinu kārtībā lietotie termini:

Gāzes piegādātājs - sabiedrība ar ierobežotu atbildību "Latvijas propāna gāze"

Lietotājs - fiziskā un/vai juridiskā persona, kura ar Gāzes piegādātāju ir noslēgusi līgumu par sašķidrinātās naftas gāzes piegādi dzīvokļa īpašniekam (īrniekam) gāzes saņemšanai pa cauruļvadiem no Gāzes piegādātāja pazemes gāzes tvertnēm

Skaitītājs - Lietotāja dzīvoklī uzstādīts sašķidrinātās naftas gāzes patēriņa uzskaites mēraparāts

Gāze - sašķidrinātā naftas gāze

Norēķinu periods - kalendārais mēnesis

Līgums - - līgums starp sabiedrību ar ierobežotu atbildību "Latvijas propāna gāze" un fizisku un/vai juridisku personu par sašķidrinātās gāzes piegādi dzīvokļa īpašniekam (īrniekam)

 

I. Norēķinu kārtības vispārīgie noteikumi

1. Šī norēķinu kārtība paredz noteikumus, kā Lietotāji, kuri dzīvokļos saņem sašķidrināto naftas gāzi pa cauruļvadiem no pazemes gāzes tvertnēm, paziņo Skaitītāja rādījumus Gāzes piegādātājam un norēķinās par patērēto gāzi. Šī norēķinu kārtība ir Līguma par sašķidrinātās gāzes piegādi dzīvokļa īpašniekam (īrniekam) pielikums un neatņemama sastāvdaļa.

2. Maksa par patērēto gāzi (turpmāk - Maksa par gāzi) šīs norēķinu kārtības izpratnē ietver maksu par gāzi un pievienotās vērtības nodokli.

3. Norēķinu periods (laikposms, par kuru Lietotājs veic norēķinus) ir kalendārais mēnesis. Norēķinu periodā patērētās gāzes daudzums tiek noteikts pēc izlīdzinātā patēriņa principa, kas tiek piemērots saskaņā ar šīs norēķinu kārtības noteikumiem.

4. Maksa par norēķinu periodā patērēto gāzi Lietotājiem jānomaksā ne vēlāk kā 20 dienu laikā pēc norēķinu perioda beigām, maksājumu veicot vienu reizi mēnesī vai izdarot avansa maksājumu saskaņā ar šīs norēķinu kārtības 16.punkta noteikumiem.

5. Lietotājs maksājumus par gāzi veic izmantojot pasta vai kredītiestāžu sniegtos pakalpojumus.

6. Par samaksas datumu tiek uzskatīts datums, kurā nauda tiek ieskaitīta Gāzes piegādātāja norēķinu kontā.

7. Par katru veicamā maksājuma kavējuma dienu Lietotājs maksā Gāzes piegādātājam kavējuma naudu 0,15 % apmērā no nesamaksātās summas.

8. Kavējuma naudu aprēķina Gāzes piegādātājs, sagatavojot Lietotāja patērētās gāzes gada patēriņa pārskatu saskaņā ar šo norēķinu kārtību. Kavējuma naudas aprēķins un rēķins tiek pievienots rēķinam (kvītīm), kas tiek sagatavots nākamajam norēķinu periodam.

9. Gadījumā, ja Lietotājs termiņā neveic maksājumus un Lietotājam veidojas parāds par gāzi, Gāzes piegādātājs no Lietotāja saņemtajām summām vispirms ieskaita attiecīgu summu kavējuma naudas dzēšanai un pēc tam - galvenā parāda dzēšanai, vispirms Lietotāja samaksāto summu ieskaitot visvecākajā parādā (turpmāk kavējuma nauda un galvenais parāds kopā vai atsevišķi - Parāds). Ja no Lietotāja saņemtās summas Parāds ir pilnībā dzēsts, atlikumu Gāzes piegādātājs ieskaita kā Lietotāja avansa maksājumu par gāzes lietošanu nākamajā periodā.

10. Ja Lietotājs 20 (divdesmit) dienu laikā pēc norēķinu perioda beigām neveic maksājumu par gāzi, Gāzes piegādātājs ir tiesīgs pārtraukt gāzes padevi. Ja Lietotājs ir nokavējis maksājumu, Gāzes piegādātājs var nosūtīt Lietotājam atgādinājumu vai brīdinājumu par gāzes padeves pārtraukšanu un Parāda piedziņu. Izdevumus, kas Gāzes piegādātājam rodas saistībā ar Parāda piedziņu, ieskaitot pasta izdevumus par sūtījumu nogādāšanu Lietotājam, ārpustiesas parādu piedziņas, inkasso izdevumus un/vai tiesāšanās izdevumus u.tml., pilnā apmērā sedz Lietotājs.

11. Ja Gāzes piegādātājs konstatē pārkāpumu, kura dēļ Lietotājam ir samazināts uzskaitītais gāzes patēriņa apjoms vai radīta iespēja gāzi patērēt bez maksas, Gāzes piegādātājs pārtrauc gāzes padevi un sastāda attiecīgu aktu. Akts sastādams divos eksemplāros, no kuriem viens eksemplārs nododams Lietotājam, bet otrs paliek Gāzes piegādātājam. Akts ir spēkā arī tad, ja Lietotājs atsakās to parakstīt. Šajā gadījumā Lietotājam ir pienākums samaksāt Gāzes piegādātājam par neuzskaitīto gāzi saskaņā ar Gāzes piegādātāja veikto pārrēķinu Maksas par gāzi divkāršā apmērā par laikposmu no pēdējās Gāzes piegādātāja veiktās Skaitītāja rādījumu pārbaudes vai no Skaitītāja uzstādīšanas dienas līdz pārkāpuma konstatēšanas dienai, bet ne ilgāk kā par 2 gadiem, kā arī segt ar Skaitītāja remontu vai maiņu saistītos izdevumus. Pēc pārkāpuma konstatēšanas pārtrauktā Gāzes padeve tiek atjaunota tikai pie nosacījuma, ka Lietotājs ir norēķinājies par izlietotu gāzi, sedzis ar Skaitītāja remontu vai maiņu saistītos izdevumus un ar gāzes padeves pārtraukšanu un atjaunošanu saistītos izdevumus.

12. Gāzes padeve tiek atjaunota pamatojoties uz Lietotāja lūgumu, pēc tam, kad Lietotājs ir dzēsis Parādu, kā arī sedzis ar gāzes padeves pārtraukšanu un atjaunošanu saistītos un citus izdevumus saskaņā ar Līgumu un šo norēķinu kārtību.

13. Ja Lietotājs vēlas pārtraukt gāzes lietošanu un/vai mainīt dzīvesvietu, viņš iesniedz Gāzes piegādātājam pieteikumu Līguma izbeigšanai, paziņo Skaitītāja rādījumu gāzes lietošanas pārtraukšanas brīdī un nodrošina Gāzes piegādātāja pilnvaroto pārstāvju netraucētu piekļūšanu gāzes cauruļvadiem un Skaitītājam gāzes piegādes pārtraukšanai. Galīgie norēķini ar Gāzes piegādātāju Lietotājam ir jāveic 5 (piecu) darba dienu laikā pēc gāzes lietošanas pārtraukšanas. Gāzes padeves pārtraukšanas izdevumus sedz Lietotājs. Līgums var tikt izbeigts, ja Lietotājs ir izpildījis šajā punktā noteiktos pienākumus, tajā skaitā norēķinājies par saņemto izlietoto gāzi. Gadījumā, ja Lietotājs gāzi patērējošo iekārtu un/vai aparatūru, kā arī Skaitītāju ir nodevis citai fiziskajai vai juridiskajai personai un par to nav informējis Piegādātāju, Lietotājs ir atbildīgs par izlietotās gāzes samaksu līdz jauna gāzes piegādes līguma noslēgšanai starp Gāzes piegādātāju un jauno lietotāju.

14. Ja Lietotājs pēc gāzes lietošanas faktiskās pārtraukšanas vai dzīvesvietas maiņas nav panācis vienošanos ar Gāzes piegādātāju par Līguma izbeigšanu, viņš ir atbildīgs par izlietotās gāzes samaksu līdz jauna gāzes piegādes līguma noslēgšanai starp Gāzes piegādātāju un citu gāzes lietotāju.

15. Ja Lietotājs ir pazaudējis vai sabojājis Gāzes piegādātāja nosūtītās maksājumu kvītis vai citus maksājumu veikšanas dokumentus un lūdz tās izsniegt atkārtoti, Lietotājs sedz šo kvīšu izgatavošanas un nosūtīšanas izmaksas.

 

II. Izlīdzinātais maksājums

16. Norēķini par patērēto gāzi starp Gāzes piegādātāju un Lietotāju tiek veikti, pamatojoties uz izlīdzinātā patēriņa principu. Gāzes piegādātājs saskaņā ar datiem par iepriekšējā gadā Lietotāja patērētās gāzes daudzumu, nosaka vidējo mēneša gāzes patēriņu, kas tiks uzskatīts par prognozējamo patēriņa daudzumu nākamajam norēķinu periodam (turpmāk - Mēneša izlīdzinātais gāzes patēriņš), kā arī aprēķina mēneša izlīdzināto maksājumu nākamajam gāzes lietošanas periodam, par ko Gāzes piegādātājs rakstiski paziņo Lietotājam. Gadījumā, ja Lietotāja vainas dēļ dati par iepriekšējā gadā Lietotāja patērētās gāzes daudzumu Gāzes piegādātājam nav pieejami, Gāzes piegādātājam ir tiesības noteikt Mēneša izlīdzināto gāzes patēriņu, vadoties no pēdējiem Gāzes piegādātāja rīcībā esošajiem datiem par Lietotāja norēķiniem un Skaitītāja rādījumiem.

17. Mēneša izlīdzināto gāzes patēriņu Gāzes piegādātājs nosaka, dalot iepriekšējā pārskata perioda (parasti gads) faktisko patēriņu ar mēnešu skaitu pārskata periodā (parasti divpadsmit), vai vienojoties ar Lietotāju pirms gāzes lietošanas uzsākšanas.

18. Mēneša izlīdzināto maksājumu Gāzes piegādātājs aprēķina, reizinot aprēķina veikšanas dienā spēkā esošo viena gāzes kubikmetra maksu, ieskaitot PVN, ar Mēneša izlīdzināto gāzes patēriņu.

19. Lietotājs veic maksājumus, izmantojot Gāzes piegādātāja pa pastu vai e-pastu nosūtītās mēneša vai avansa maksājuma kvītis. Kvītis nosūta vienu reizi gadā - 12 mēnešiem ar uzrādītu Mēneša izlīdzināto gāzes patēriņu kubikmetros (m3) un mēneša izlīdzināto maksājumu, t.i., apmaksai aprēķināto summu, kā arī avansa maksājuma kvītis.

20. Vienu reizi gadā pēc Gāzes piegādātāja pieprasījuma un ievērojot Gāzes piegādātāja noteikto termiņu, Lietotājs paziņo Gāzes piegādātājām Skaitītāja rādījumus, izmantojot Lietotājam pieejamus informācijas sniegšanas līdzekļus (telefona zvanu, e-pasta ziņojumu vai īsziņu nosūtīšanu no mobilajiem telefoniem). Informācija par Skaitītāju rādījumu nosūtīšanas iespējām un izmantojamiem līdzekļiem pieejama Gāzes piegādātāja mājas lapā (www.lpg.lv). Lietotājs ir atbildīgs par precīzu Skaitītāja rādījumu nolasīšanu. Pēc nepieciešamības, Gāzes piegādātājs, ievērojot šajā punktā noteikto kārtību, ir tiesīgs pieprasīt no Lietotāja Skaitītāja rādījumus biežāk nekā vienu reizi gadā.

21. Pamatojoties uz datiem par Skaitītāja rādījumiem, kas paziņoti Gāzes piegādātājam atbilstoši šīs norēķinu kārtības noteikumiem, Gāzes piegādātājs vienu reizi gadā veido gada patēriņa pārskatu, kurā salīdzina faktisko patēriņu ar aprēķināto izlīdzināto patēriņu, kā arī kopējo pārskata periodā maksājamo summu ar faktiski samaksāto summu.

22. Gada patēriņa pārskatu veido par 12 mēnešiem, un tas var nesakrist ar kalendāro gadu. Atsevišķos gadījumos patēriņa pārskatu var veidot arī par īsāku vai garāku periodu. Ja patēriņa pārskatā ir aprēķināts Parāds, Lietotājam Parāds jāsamaksā Gāzes piegādātāja norādītajā termiņā. Ja patēriņa pārskatā ir aprēķināta pārmaksa, Lietotājs samazina turpmāk veicamos maksājumus par pārskatā norādīto pārmaksāto summu. Pārmaksu Gāzes piegādātājs ieskaita kā no Lietotāja saņemtu avansa maksājumu par turpmāko periodu.

23. Lietotājs tiesīgs pēc gada patēriņa pārskata saņemšanas veikt avansa maksājumus par turpmākos norēķinu periodos saņemamo gāzi. Šajā gadījumā Gāzes piegādātājs piemēro avansa maksājuma atlaidi saskaņā ar šīs norēķinu kārtības Pielikumu Nr.1. Atlaides tiek piemērotas tikai pie nosacījuma, ka Lietotājs ir termiņā veicis maksājumus par iepriekšējiem periodiem un Lietotājam nav Parāda pret Gāzes piegādātāju sakarā ar norēķiniem par gāzi. Maksas par gāzi vai piemērojamo nodokļu likmju maiņas gadījumā par avansā veiktajiem maksājumiem tiek veikts pārrēķins atbilstoši Maksai par gāzi vai nodokļu likmei gāzes saņemšanas brīdī.

24. Ja Gāzes piegādātājs konstatē, ka Lietotāja faktiskais gāzes patēriņš būtiski atšķiras no iepriekšējā gada datiem, vai Gāzes piegādātājam rodas pamatotas šaubas par faktiskā patēriņa atbilstību ar no Lietotāja saņemtajiem datiem par Skaitītāja rādījumiem, Gāzes piegādātājam ir tiesības pieprasīt no Lietotāja atkārtotu Skaitītāja rādījumu nolasījumu un nosūtīšanu Gāzes piegādātājam un/vai jebkurā laikā pēc Gāzes piegādātāja izvēles veikt Skaitītāja rādījumu kontrolpārbaudi klātienē, iepriekš par to paziņojot Lietotājam. Pastāvot šādiem apstākļiem, Gāzes piegādātājam ir tiesības izmainīt mēneša izlīdzinātā maksājuma apmēru un to noteikt vadoties no šādā veidā konstatētajiem datiem.

25. Ja Gāzes piegādātājs konstatē, ka Lietotājs ir paziņojis mazāku saņemtās gāzes apjomu salīdzinot ar Lietotāja faktiski saņemto gāzes apjomu, Gāzes piegādātājs ir tiesīgs aprēķināt maksu par saņemto, bet nepaziņoto apjomu, piemērojot lielāku pēdējo 2 (divu) kalendāro gadu laikā Lietotājam piemērojamo Maksu par gāzi vai lielāku laikposmā no pēdējās Skaitītāja rādījumu kontrolpārbaudes dienas līdz pārkāpuma konstatēšanas dienai Lietotājam piemērojamo Maksu par gāzi.

26. Ja Lietotājam ir pamatota nepieciešamība būtiski samazināt vai palielināt Gāzes piegādātāja aprēķināto Mēneša izlīdzinātā gāzes patēriņa lielumu, par to rakstiski jāpaziņo Gāzes piegādātājam, kurš, pamatojoties uz Lietotāja lūgumu izdara patēriņa pārrēķinu atbilstoši sagaidāmajam gāzes patēriņam.

27. Lietotājs tiesīgs nepiekrist šajā norēķinu kārtībā noteiktajai maksājumu kārtībai un, vienojoties ar Gāzes piegādātāju, veikt maksājumus par Lietotāja patērēto gāzes daudzumu norēķinu periodā.

28. Šī norēķinu kārtība netiek piemērota Skaitītājiem, kuri aprīkoti ar priekšapmaksas ierīcēm.

29. Ar šīs norēķinu kārtības spēkā stāšanos spēku zaudē līdz šim pieņemtie Gāzes piegādātāja noteikumi un kārtība par to, kādā veidā sašķidrinātās naftas gāzes lietotāji norēķinās ar Gāzes piegādātāju par patērēto gāzi.

30. Visas domstarpības un strīdus starp Gāzes piegādātāju un Lietotāju par norēķiniem un citiem ar gāzes lietošanu saistītiem jautājumiem izšķir tiesa Latvijas Republikas normatīvajos aktos noteiktajā kārtībā.

31. Šī norēķinu kārtība stājas spēkā ar 2012.gada 15.martu un tiek piemērota norēķiniem par saņemto gāzi no 2012.gada 1.marta.

Pievienots: Pielikums Nr.1 "Atlaides par avansa maksājumiem"

Valdes locekļi

Pjotrs Kairjaks

Ludmila Brataševa

Rīgā, 2012.gada 23.janvārī

 

PIELIKUMS Nr.1 NORĒĶINU KĀRTĪBAI sašķidrinātās naftas gāzes piegādēm lietotājiem daudzdzīvokļu dzīvojamās mājās, kuriem uzstādīti skaitītāji patērētās gāzes uzskaitei

ATLAIDES PAR AVANSA MAKSĀJUMIEM

Gadījumos, ja Lietotājs veic avansa maksājumus par turpmākos periodos saņemamo gāzi, tiek piemērotas sekojošas atlaides:

1. Priekšapmaksa par 3 (trīs) mēnešiem - 4%;

2. Priekšapmaksa par 6 (sešiem) mēnešiem - 7%.

*** PIEZĪME:

Iepriekšminētās atlaides tiek piemērotas tikai pie nosacījuma, ka Lietotājs ir termiņā veicis maksājumus par iepriekšējiem periodiem un viņam nav Parāda pret Gāzes piegādātāju sakarā ar norēķiniem par gāzi.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!