• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta 2012. gada 14. februāra noteikumi Nr. 111 "Grozījumi Ministru kabineta 2010.gada 9.novembra noteikumos Nr.1041 "Kārtība, kādā paredzami valsts budžeta līdzekļi Eiropas Savienības struktūrfondu un Kohēzijas fonda līdzfinansēto projektu īstenošanai, kā arī maksājumu veikšanas un izdevumu deklarācijas sagatavošanas kārtība"". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 21.02.2012., Nr. 29 https://www.vestnesis.lv/ta/id/244253

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta rīkojums Nr.84

Par Valdības rīcības plānu Deklarācijas par Valda Dombrovska vadītā Ministru kabineta iecerēto darbību īstenošanai

Vēl šajā numurā

21.02.2012., Nr. 29

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Ministru kabinets

Veids: noteikumi

Numurs: 111

Pieņemts: 14.02.2012.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru kabineta noteikumi Nr.111

Rīgā 2012.gada 14.februārī (prot. Nr.8 20.§)

Grozījumi Ministru kabineta 2010.gada 9.novembra noteikumos Nr.1041 "Kārtība, kādā paredzami valsts budžeta līdzekļi Eiropas Savienības struktūrfondu un Kohēzijas fonda līdzfinansēto projektu īstenošanai, kā arī maksājumu veikšanas un izdevumu deklarācijas sagatavošanas kārtība"

Izdoti saskaņā ar Eiropas Savienības struktūrfondu un
Kohēzijas fonda vadības likuma 18.panta 6.punktu

Izdarīt Ministru kabineta 2010.gada 9.novembra noteikumos Nr.1041 "Kārtība, kādā paredzami valsts budžeta līdzekļi Eiropas Savienības struktūrfondu un Kohēzijas fonda līdzfinansēto projektu īstenošanai, kā arī maksājumu veikšanas un izdevumu deklarācijas sagatavošanas kārtība" (Latvijas Vēstnesis, 2010, 186.nr.; 2011, 146.nr.) šādus grozījumus:

1. Izteikt 24.1.apakšpunktu šādā redakcijā:

"24.1. atbildīgā iestāde vai sadarbības iestāde līgumā noteiktajos termiņos un kārtībā var pārskaitīt pašvaldībai vai citam finansējuma saņēmējam avansa maksājumu. Avansa maksājuma saņemšanai pašvaldība atver kontu Valsts kasē, bet cits finansējuma saņēmējs – kontu Valsts kasē vai darījuma kontu kredītiestādē (fiziska persona – darījuma kontu kredītiestādē);".

2. Izteikt 25.1.apakšpunktu šādā redakcijā:

"25.1. atbildīgā iestāde vai sadarbības iestāde līgumā noteiktajos termiņos un kārtībā var pārskaitīt pašvaldībai vai citam finansējuma saņēmējam avansa maksājumu. Avansa maksājuma saņemšanai pašvaldība atver kontu Valsts kasē, bet cits finansējuma saņēmējs – kontu Valsts kasē vai darījuma kontu kredītiestādē (fiziska persona – darījuma kontu kredītiestādē);".

3. Papildināt noteikumus ar 25.1 punktu šādā redakcijā:

"25.1 Finansējuma saņēmējs, atverot darījuma kontu kredītiestādē šo noteikumu 24.1. vai 25.1.apakšpunktā minētajā gadījumā, noslēdz trīspusēju līgumu starp finansējuma saņēmēju, atbildīgo iestādi vai sadarbības iestādi un kredītiestādi, ievērojot šādus nosacījumus:

25.1. darījuma konta līgumam ir pievienota starp finansējuma saņēmēju un projektā paredzēto darbu izpildītāju (turpmāk – darbu izpildītājs) noslēgtā līguma apliecināta kopija, kas ir darījuma konta līguma neatņemama sastāvdaļa;

25.2. darījuma konta līgumā ir iekļauts nosacījums, ka kredītiestāde maksājumus no darījuma konta veic tikai pēc tam, kad finansējuma saņēmējs kredītiestādē ir iesniedzis šādus dokumentus:

25.2.1. pieņemšanas un nodošanas aktu, kas apliecina veikto darbu izpildi šo noteikumu 25.1.apakšpunktā minētā līguma ietvaros, kas noslēgts starp finansējuma saņēmēju un darbu izpildītāju;

25.2.2. darbu izpildītāja izrakstītu rēķinu par veiktajiem darbiem šo noteikumu 25.1.apakšpunktā minētā līguma ietvaros, kas noslēgts starp finansējuma saņēmēju un darbu izpildītāju;

25.3. darījuma konta līguma darbības laiks nepārsniedz sešus mēnešus pēc avansa maksājuma saņemšanas darījuma kontā. Minēto termiņu var pagarināt, pamatojoties uz atbildīgās iestādes vai sadarbības iestādes lēmumu par avansa maksājuma izlietošanas laika pagarināšanu."

Ministru prezidents V.Dombrovskis

Ekonomikas ministra vietā –
vides aizsardzības un
reģionālās attīstības ministrs E.Sprūdžs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!