• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Sveicot Martinu Dukuru ar pasaules čempiona titula izcīnīšanu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 28.02.2012., Nr. 33 https://www.vestnesis.lv/ta/id/244645

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs: Atjaunojot IKT ekspertu padomes darbu

Vēl šajā numurā

28.02.2012., Nr. 33

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Sveicot Martinu Dukuru ar pasaules čempiona titula izcīnīšanu

Valsts prezidents:

Valsts prezidents Andris Bērziņš 26.februārī nosūtījis apsveikuma vēstuli Martinam Dukuram, kurš ir kļuvis par divkārtēju pasaules čempionu skeletonā: "Sveicu Jūs ar izcīnīto zelta medaļu pasaules čempionātā skeletonā Leikplesidas trasē. Jūsu mērķtiecība, gribasspēks un cīņasspars ir labs piemērs gan ikvienam Latvijas sportistam, gan sporta līdzjutējiem. Jūsu divkārtējā zelta godalga pasaules čempionātā nes ne tikai Latvijas vārdu pasaulē, bet Latviju ir padarījusi par skeletona lielvalsti. Kopā ar visiem sporta līdzjutējiem Latvijā esmu lepns, ka jau otro reizi pasaules čempionātā skeletonā esat labākais šajā sporta veidā pasaulē. Paldies Jums par pozitīvajām emocijām, ko Jūsu uzvara ir raisījusi visiem sporta līdzjutējiem Latvijā."

Valsts prezidenta preses dienests

 

Saeimas Sporta apakškomisijas priekšsēdētājs:

Saeimas Sporta apakškomisijas priekšsēdētājs Ivans Klementjevs sveic Martinu Dukuru ar ASV pilsētā Leikplesidā svētdien, 26.februārī, izcīnīto zelta medaļu pasaules čempionātā skeletonā. "Šīs uzvaras un visu nozīmīgo panākumu pamatā ir Jūsu milzu ieguldītais darbs, cīņasspars un stabilitāte parādīt labāko sniegumu neatkarīgi no laikapstākļiem, trases īpatnībām un citiem ārējiem faktoriem," apsveikuma vēstulē uzsver I.Klementjevs.

Saeimas Sporta apakškomisijas priekšsēdētājs pateicas visai Dukuru ģimenei par ieguldījumu skeletona attīstībā un atbalstu lielo uzvaru kaldināšanā. "Jūsu panākumi mumslīdzjutējiemļauj gūt lielu pozitīvu emociju lādiņu un izjust lepnumu par Latviju," norāda I.Klementjevs. Viņš novēl M.Dukuram saglabāt izcilo sportisko formu, lai plūktu uzvaras laurus 2014.gada olimpiskajās spēlēs Sočos.

Saeimas preses dienests

Foto: Valda Kalniņa, A.F.I.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!