• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Latvija šodien sagaida Vācijas prezidentu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 19.05.1999., Nr. 161/162 https://www.vestnesis.lv/ta/id/24471

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Latvija šodien sagaida Vācijas prezidentu (turpinājums)

Vēl šajā numurā

19.05.1999., Nr. 161/162

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Latvija šodien sagaida Vācijas prezidentu

19. maijā Latvijā valsts vizītē ierodas

Vācijas Federatīvās Republikas prezidents Romāns Hercogs (Roman Herzog)

Vācijas Federatīvās Republikas prezidenta svinīgā sagaidīšana notiks rīt pulksten 9.30 Rīgas pilī. Pēc svinīgās ceremonijas paredzēta Latvijas Republikas Valsts prezidenta Gunta Ulmaņa un Vācijas Federatīvās Republikas prezidenta Romāna Hercoga saruna, kā arī Latvijas un Vācijas delegāciju saruna Rīgas pilī. Turpat pilī notiks arī abu prezidentu preses īssaiets.

No Rīgas pils augstais viesis kopā ar Gunti Ulmani dosies uz Brīvības pieminekli, kur noliks ziedus. Pēc tam Vācijas prezidents tiksies ar Latvijas Ministru kabineta pārstāvjiem.

Pēcpusdienā augstais viesis ieradīsies Saeimā, kur tiksies ar Saeimas priekšsēdētāju Jāni Straumi un frakciju vadītājiem. Pēcpusdienā notiks arī Vācijas prezidenta preses konference Reiterna namā. Pēc tam Vācijas prezidents Romāns Hercogs iepazīsies ar Latvijas Okupācijas muzeju un noklausīsies ērģeļmūzikas koncertu Rīgas Domā, kā arī iepazīsies ar Vecrīgu. Dienu noslēgs dineja, ko Latvijas Valsts prezidents un Aina Ulmanes kundze rīkos par godu augstajiem viesiem. Piektdien Vācijas Federatīvās Republikas prezidents apmeklēs Rīgas domi, kur tiksies ar pilsētas domes priekšsēdētāju Andri Bērziņu un domniekiem. Šeit paredzēta arī Romāna Hercoga uzruna. Pēc tam Vācijas prezidents Lielajā ģildē tiksies ar Latvijas un Vācijas uzņēmējiem. Vizītes noslēgumā abu valstu prezidenti piedalīsies Gētes institūta jauno telpu atklāšanā.

Prezidenta kundze Kristiane Hercoga rīt apmeklēs Mākslas muzeju, muzikālo centru "Vernisāža" un Lietišķās mākslas muzeju, kā arī mākslas salonu "A un E".

Piektdien pulksten 12.30 Romāns Hercogs ar kundzi izlidos uz Vāciju.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!