• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Dažādi sludinājumi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 1.03.2012., Nr. 35 https://www.vestnesis.lv/ta/id/244765

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dokumentu, zīmogu atsaukumi

Vēl šajā numurā

01.03.2012., Nr. 35

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Dažādi sludinājumi

SABIEDRISKO PAKALPOJUMU REGULĒŠANAS KOMISIJA

Paziņojums

Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisija (turpmāk - Komisija) paziņo, ka, pamatojoties uz Komisijas 2011.gada 24.augusta lēmumu nr.1/20 "Noteikumi par konsultāciju kārtību ar tirgus dalībniekiem", tās mājas lapā internetā www.sprk.gov.lv ir ievietots konsultāciju dokuments "Ziņojums par tirgus analīzi par Eiropas Komisijas 2003.gada 11.februāra ieteikumā 2003/311/EK par konkrētajiem preču un pakalpojumu tirgiem elektronisko sakaru nozarē, kuros var būt nepieciešama ex ante (apsteidzoša) regulēšana saskaņā ar Direktīvu 2002/21/EK, minētiem tirgiem: tirgus nr.3: fiziskām personām publiski pieejami vietējie vai iekšzemes balss telefonijas pakalpojumi, kas nodrošināti fiksētā vietā; tirgus nr.4: fiziskām personām publiski pieejami starptautiskie balss telefonijas pakalpojumi, kas nodrošināti fiksētā vietā; tirgus nr.5: juridiskām personām publiski pieejami vietējie vai iekšzemes balss telefonijas pakalpojumi, kas nodrošināti fiksētā vietā; tirgus nr.6: juridiskām personām publiski pieejami starptautiskie balss telefonijas pakalpojumi, kas nodrošināti fiksētā vietā".

Komentārus un priekšlikumus par iepriekš minēto konsultāciju dokumentu lūdzam Komisijai iesniegt rakstveidā Rīgā, Brīvības ielā 55, LV - 1010, un nosūtīt uz elektroniskā pasta adresi: sprk@sprk.gov.lv 30 dienu laikā no paziņojuma publicēšanas laikrakstā "Latvijas Vēstnesis".

 

Paziņojums par promocijas darba rezultātu

Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmijas Sporta zinātnes promocijas padomes atklātā sēdē 2012.gada 14.februārī SERGEJS SAULĪTE aizstāvēja promocijas darbu "Tekvondistu speciālā ātruma un tehniskās sagatavotības pilnveide un kontrole" un ieguva pedagoģijas doktora zinātnisko grādu sporta zinātnē sporta pedagoģijas apakšnozarē.

Balsošanas rezultāti: par - 12, pret - nav, nederīgu biļetenu nav.

 

Paziņojums par promocijas darba aizstāvēšanu

2012.gada 19.martā plkst.12.00 notiks LU Psiholoģijas zinātņu nozares promocijas padomes atklātā sēde (Pedagoģijas, psiholoģijas un mākslas fakultātē Jūrmalas gatvē 74/76), kurā disertāciju psiholoģijas doktora zinātniskā grāda iegūšanai aizstāvēs INTA POUDŽIUNAS.

Temats: "Dusmas un agresija vardarbību pārcietušiem jauniešiem (16-18 g.v.) un dusmu pārvaldīšanas programmu efektivitāte".

Darba vadītāja: Dr.psych., as. profesore Ieva Bite

Recenzenti: Dr. psych., profesore Sandra Sebre, Latvijas Universitāte; Dr. psych., docente Inta Tiltiņa-Kapele, RPIVA; PhD, profesore Solveiga Miezīte, Toronto Universitāte.

Ar promocijas darbu var iepazīties LU bibliotēka Kalpaka bulvārī 4.

 

 

Paziņojums par promocijas darba aizstāvēšanu

2012.gada 30.martā plkst.10.00 LU Vadībzinātnes un Demogrāfijas promocijas padomes atklātā sēdē Rīgā, Aspazijas bulvārī 5, 322.auditorijā, promocijas darbu doktora zinātniskā grāda iegūšanai vadībzinātnē aizstāvēs AGNESE RUSAKOVA.

Temats - "Iepriekšējās izglītības atzīšana augstākajā izglītībā mūžizglītības kontekstā".

Nozare - vadībzinātne, apakšnozare - izglītības vadība.

Recenzenti: Dr. fiz., profesors Andris Kangro; Dr. h.ekon., profesore Baiba Rivža; Dr. h.ped., profesore Tatjana Koķe.

Ar promocijas darbu var iepazīties LU Centrālajā bibliotēka Rīga, Kalpaka bulvārī 4.

 

Paziņojums par promocijas darba aizstāvēšanu

2012.gada 30.martā plkst.12.00 LU Vadībzinātnes un Demogrāfijas promocijas padomes atklātā sēdē Rīgā, Aspazijas bulvārī 5, 322.auditorijā, promocijas darbu doktora zinātniskā grāda iegūšanai vadībzinātnē aizstāvēs ANTRA OZOLA.

Temats - "Zēnu tekstizpratības uzlabošanas iespējas izglītības vadības kontekstā".

Nozare - vadībzinātne, apakšnozare - izglītības vadība.

Recenzenti: Dr. ķīm., profesors Andrejs Rauhvargers; Dr. ped., profesore Zenta Anspoka. Dr. mat., profesors Algirdas Zabulionis.

Ar promocijas darbu var iepazīties LU Centrālajā bibliotēkā Rīgā, Kalpaka bulvārī 4.

 

Paziņojums

23.02.2012. Alūksnes novada dome ir pieņēmusi lēmumu nr.40 "Par laivu novietnēm "Iekšezers 1" un "Bērzi" (Iekšezers 17)", ar kuru nolemts atzīt Alūksnes ezera laivu novietnes "Iekšezers 1" un "Bērzi" (Iekšezers 17) par būvēm, kas ir bīstamas un bojā ainavu, uzdots to lietotājiem līdz 2012.gada 15.augustam šīs būves nojaukt. Lēmums stājas spēkā ar informācijas par tā pieņemšanu publicēšanas dienu laikrakstā "Latvijas Vēstnesis". Lēmumu mēneša laikā no tā spēkā stāšanās brīža var pārsūdzēt Administratīvajā rajona tiesā Voldemāra Baloža ielā 13A, Valmierā, LV- 4201.

Ar pilnu lēmuma tekstu interesenti var iepazīties Alūksnes novada pašvaldības mājaslapā internetā www.aluksne.lv vai Alūksnes novada pašvaldības kancelejā Dārza ielā 11, Alūksnē, Alūksnes novadā.

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!