• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par algu un sociālās sistēmas sakārtošanu iekšlietās. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 7.03.2012., Nr. 38 https://www.vestnesis.lv/ta/id/244986

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par darba samaksas atšķirību Eiropā

Vēl šajā numurā

07.03.2012., Nr. 38

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par algu un sociālās sistēmas sakārtošanu iekšlietās

Iekšlietu ministrs Rihards Kozlovskis 1.martā Iekšlietu ministrijā tikās ar piecām iekšlietu nozares darbiniekus pārstāvošajām arodbiedrībām, apmainoties ar viedokļiem par nozares aktualitātēm un vienojoties, ka tikai kopīgiem spēkiem ir iespējams panākt uzlabojumus visas iekšlietu nozares interesēs.

Kā prioritāros darbības virzienus R.Kozlovskis minēja atalgojuma un sociālo garantiju sistēmas sakārtošanu un atzina, ka jau no 2013.gada nozares darbiniekus varētu sagaidīt pozitīvas izmaiņas attiecībā uz atalgojumu.

Arodbiedrības tika aicinātas uz ciešāku savstarpēju sadarbību, kas atvieglotu dialogu ar ministriju un ļautu vienoties par kopīgiem spēkiem sasniedzamiem mērķiem. Savukārt Latvijas Apvienotās policistu arodbiedrības prezidents Agris Sūna skaidroja, ka arodbiedrības jau ir sākušas sadarbību, lai veidotu vienotu iekšlietu nozares arodbiedrību konfederāciju.

R.Kozlovskis atzina, ka, turpinoties pozitīvām tendencēm attiecībā uz valsts budžetu, viņš pastāvēs uz to, lai no 2013.gada 1.janvāra iekšlietu nozares amatpersonām ar speciālajām dienesta pakāpēm tiktu atjaunota uzturdevas kompensācija 70 latu apmērā.

Iekšlietu ministrijas Administratīvais departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!