• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Novados un pilsētās: Lubānā, 6.03.2012.. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 9.03.2012., Nr. 40 https://www.vestnesis.lv/ta/id/245128

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par līdzjūtību Lielbritānijai sakarā ar karavīru bojāeju

Vēl šajā numurā

09.03.2012., Nr. 40

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Novados un pilsētās: Lubānā, 6.03.2012.


Otrdien, 6.martā, Valsts prezidents Andris Bērziņš darba vizītē apmeklēja Lubānas novadu. Meirānu tautas namā viņš tikās ar Lubānas novada domes priekšsēdētāju Tāli Salenieku, Meirānu skolas pedagogiem un skolēniem. Valsts prezidents noskatījās skolēnu koncertu “Mēs iesim turp, kurp tēvu zeme sauc”, kura noslēgumā pateicās skolas pedagogiem un bērnu vecākiem par ieguldījumu skolēnu izglītības un mākslinieciskās jaunrades veicināšanā un paziņoja par savas nākamās algas ziedošanu Meirānu O.Kalpaka pamatskolai. Vēlāk Valsts prezidents piedalījās pulkveža Oskara Kalpaka atcerei veltītajā svinīgajā piemiņas brīdī atdusas vietā Visagala kapos, uzsverot, ka Oskara Kalpaka pārliecība, gribasspēks un veiksme ir nozīmīga Latvijai arī šodien, kad ne tikai Latvijai, bet visai Eiropai ir svarīgs pārmaiņu brīdis. Vizītes noslēgumā Valsts prezidents Ošupes pagastā apmeklēja zemnieku saimniecību “Jaunkalēji”
(attēlā pa kreisi – piedaloties maizes cepšanā), klubā tikās ar pilsētas iedzīvotājiem un atbildēja uz jautājumiem, kas skāra gan valsts politisko, gan ekonomisko situāciju (attēlā pa labi; skat. arī “LV” nr.39, 08.03.2012.)
Foto: VPK

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!