• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Apsveicot jaunievēlēto Vācijas prezidentu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 20.03.2012., Nr. 45 https://www.vestnesis.lv/ta/id/245535

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursi

Vēl šajā numurā

20.03.2012., Nr. 45

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Apsveicot jaunievēlēto Vācijas prezidentu

Valsts prezidents Andris Bērziņš 18.martā nosūtījis apsveikumu jaunievēlētajam Vācijas Federatīvās Republikas prezidentam Joahimam Gaukam ar izturības un panākumu vēlējumiem, uzņemoties tik atbildīgā amata pienākumus.

Tāpat Valsts prezidents vēstulē norādīja, ka attiecības starp Latviju un Vāciju ir vērtējamas kā vēsturiski ciešas un draudzīgas ar tālejošu nākotnes perspektīvu un vēl neizmantotu potenciālu: “Mūsu abu valstu saites ir ciešas, kuras, manuprāt, var padarīt vēl ciešākas ar ekonomisko un kultūras sadarbību. Jūsu līdzšinējā sabiedriskā un politiskā darbība ir apliecinājums tam, ka Jūs vislabāk spējat novērtēt demokrātiskas valsts vērtību, kuras pamatā ir brīvība, atbildība, tolerance un cieņa pret katru līdzcilvēku, kas ir svarīgs priekšnoteikums demokrātiskai un sevi cienošai valstij. Stājoties tik atbildīgā amatā, savā un Latvijas iedzīvotāju vārdā novēlu Jums izturību un panākumus, kā arī aicinu Jūs personiski iesaistīties Latvijas un Vācijas divpusējo attiecību stiprināšanā.”

Valsts prezidenta preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!