• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Dažādi sludinājumi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 23.03.2012., Nr. 48 https://www.vestnesis.lv/ta/id/245724

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dokumentu, zīmogu atsaukumi

Vēl šajā numurā

23.03.2012., Nr. 48

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Dažādi sludinājumi

Paziņojums

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību "Citadele līzings un faktorings" paziņo, ka sakarā ar saistību neizpildi Latvijas Republikas tiesā pēc piekritības tiks celta prasība par parāda piedziņu no EGONA KALAŠŅIKOVA, dzim. 1967.gada 18.martā, pēdējā zināmā dzīvesvieta: Krišjāņa Valdemāra iela 2-1, Valdemārpils, Talsu novads, LV-3260.

 

Paziņojums

SABIEDRISKO PAKALPOJUMU REGULĒŠANAS KOMISIJA informē, ka tās mājaslapā internetā www.sprk.gov.lv ir ievietots Konsultāciju dokuments par universālā pasta pakalpojuma saistībām un konkursa nolikuma projektu universālā pasta pakalpojuma sniedzēja noteikšanai konkursa kārtībā.

Komentārus un priekšlikumus par iepriekš minēto konsultāciju dokumentu lūdzam Komisijai iesniegt rakstveidā Rīgā, Brīvības ielā 55, LV - 1010, un nosūtīt uz elektroniskā pasta adresi sprk@sprk.gov.lv 30 dienu laikā no paziņojuma publicēšanas laikrakstā "Latvijas Vēstnesis".

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!